Εντομοκτόνο Βio 1lt, Insectal

New product

Αβλαβές βιολογικό και πολύ αποτελεσματικό εντομοκτόνο. Άοσμο φυτικό προϊόν, απολύτως ακίνδυνο για τον άνθρωπο, αλλά και για τα ζώα και το περιβάλλον. Παράγεται από τα άνθη Chrysanthemum  Cineparifolium που περιέχουν τη δραστική ουσία Pyrethrine.Χαρίστε σε εσάς και σε όσους αγαπάτε ακίνδυνη, φυσική προστασία και απολαύστε διακοπές, χωρίς έντομα, χωρίς αλλεργίες και χωρίς κινδύνους.

More details

4912

32,75 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: BRAND

 
More info

Δρα αποτελεσματικά ενάντια σε κουνούπια , μύγες, μυρμίγκια, κατσαρίδες , τσιμπούρια, σκόρους, ψύλλους, ψείρες , ακάραια, αράχνες... Έχει μεγάλη διάρκεια δράσης αφού η δράση του κρατά περίπου 3 εβδομάδες .Δεν λαδώνει και δεν αφήνει λεκέδες σε ταπετσαρίες , τοίχους , υφάσματα κλπ. Ιδανικό για ψεκασμό όλων των χώρων και επιφανειών όπως κατοικιών , υπογείων , υγρών χώρων (μπάνιο, σάουνα κλπ) φωτιστικών , χαραμάδων , αλλά και για κουζίνες , χώρους αποθήκευσης τροφίμων , ακόμα και για επάλλειψη στα χέρια και τα πόδια για προστασία από τα κουνούπια γιατί είναι απόλυτα ακίνδυνο και αβλαβές .

Η ιδιαίτερη τοξικότητα των χημικών εντομοκτόνων και εντομοαπωθητικών τα καθιστά επικίνδυνα για την υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον. Ο βομβαρδισμός αυτός μπορεί να αποφευχθεί με εναλλακτικούς τρόπους εξόντωσης ή απομάκρυνσης των εντόμων, που δεν βλάπτουν εμάς ή το περιβάλλον.Η φύση και η ανθρώπινη εφευρετικότητα μας παρέχουν μια σειρά λύσεων για τα ενοχλητικά έντομα και έτσι δεν χρειάζεται να καταφύγουμε στη λύση των επικίνδυνων χημικών εντομοκτόνων και των αναθυμιάσεων. 

17 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu