Bio

Βιολογικός Παπαρουνόσπορος 100γρ. Bio, Βιοαγρος

New product

 Σπόρος του άνθους της παπαρούνας, από βιολογική καλλιέργεια  . Χρησιμοποιείται στην ινδική κουζίνα, σε σαλάτες , αλλά και ως ως διακοσμητικό σε διάφορα αρτοπαρασκευάσματα. Είναι πλούσιος σε λιπαρά έχει ελαφριές κατασταλτικές ιδιότητες καθώς και αντιβηχικές και σπασμολυτικές.

More details

477

1,30 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

 
More info

Μπισκότα με βρώμη και παπαρουνόσπορο .

Υλικά για 30 μπισκότα: 

175 γρ  αλεύρι ολικής
4 κουταλιές νιφάδες βρώμης
1 κουταλάκι μπέικιν
½ κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλάκια παπαρουνόσπορος
100 γρ βούτυρο
4 κουταλιές γάλα

Τρίβουμε τις νιφάδες βρώμης στο μπλέντερ , μέχρι να γίνουν σκόνη .Ανακατεύουμε το αλεύρι , την τριμμένη βρώμη , το μπέικιν, το αλάτι, την ζάχαρη και τον παπαρουνόσπορο.

Κόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια  το προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε καλά . Προσθέτουμε και το γάλα και ζυμώνουμε ελαφρά με το χέρι, μέχρι η ζύμη ναι είναι μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο και στρώνουμε με λαδόκολλα 2 ταψιά του φούρνου. Πασπαλίζουμε τον πάγκο εργασίας με λίγες νιφάδες βρώμης και ανοίγουμε την ζύμη σε σχετικά χοντρό φύλλο. Κόβουμε με κουπ-πατ τα μπισκότα, τα στρώνουμε  στα ταψιά και τα ψήνουμε για 10-12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.  Τα βγάζουμε  από τον φούρνο και τα αφήνουμε πάνω σε σχάρα, μέχρι να κρυώσουν εντελώς.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
 
Data sheet
Gluten FreeYES
Sugar FreeYES
OriginForeign
Salt FreeYES
VeganYES
BioYES
Lactose FreeYES
 
Συστατικά

Παπαρουνόσπορος βιολογικής καλλιέργειας

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu