ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΚΑΙ ΕΩΣ 4 ΚΙΛΑ!
* ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ & ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ
New product
Σπόρος του άνθους της παπαρούνας, από βιολογική καλλιέργεια . Χρησιμοποιείται στην ινδική κουζίνα, σε σαλάτες , αλλά και ως ως διακοσμητικό σε διάφορα αρτοπαρασκευάσματα. Είναι πλούσιος σε λιπαρά έχει ελαφριές κατασταλτικές ιδιότητες καθώς και αντιβηχικές και σπασμολυτικές.
477
Μπισκότα με βρώμη και παπαρουνόσπορο .
Υλικά για 30 μπισκότα:
Κόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια το προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε καλά . Προσθέτουμε και το γάλα και ζυμώνουμε ελαφρά με το χέρι, μέχρι η ζύμη ναι είναι μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο και στρώνουμε με λαδόκολλα 2 ταψιά του φούρνου. Πασπαλίζουμε τον πάγκο εργασίας με λίγες νιφάδες βρώμης και ανοίγουμε την ζύμη σε σχετικά χοντρό φύλλο. Κόβουμε με κουπ-πατ τα μπισκότα, τα στρώνουμε στα ταψιά και τα ψήνουμε για 10-12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε πάνω σε σχάρα, μέχρι να κρυώσουν εντελώς.