Σύμπλεγμα Σιδήρου 100 tab, Now

New product

Το Ferrochel® Iron είναι μια ανώτερη βιοδιαθέσιμη μορφή (εύκολα απορροφήσιμη του μετάλλου σιδήρου).

Η προηγμένη φόρμουλα Ferrochel® (πατέντα των εργαστηρίων Albion Labs) έχει υψηλό ρυθμό απορρόφησης, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να λαμβάνει υψηλότερες ποσότητες σιδήρου.

More details

113

16,00 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: NOW

 
More info

Το Ferrochel® είναι ήδη δεσμευμένο σε ένα αμινοξύ για να αποφεύγονται οι συνήθεις παρενέργειες του σιδήρου, όπως ναυτία, δυσκοιλιότητα, καθώς και άλλες στομαχικές διαταραχές.

Το Ferrochel® Ιron Complex Vegetarian είναι ενισχυμένο, εκτός από την προηγμένη αυτή φόρμουλα σιδήρου, με άλλα συστατικά όπως Vitamin C, Vitamin B-12, καθώς και με βότανα, όπως Dong Quai και Red Raspberry που βοηθούν στην επιπλέον απορρόφηση.

 

ΔΕΝ Περιέχει: ζάχαρη, μαγιά, σιτηρά, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγά ή συντηρητικά. Άλλα Συστατικά: Cellulose, Stearic Acid (φυτική προέλευση), Croscarmellose, Sodium, Silica and Magnesium Stearate (φυτική προέλευση).

Προειδοποίηση: Άτομα που έχουν διαγνωσθεί με ανεπάρκεια σιδήρου πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους σχετικά με την πρόσληψη συμπληρωμάτων σιδήρου. Η τυχαία υπερδοσολογία σκευασμάτων που περιέχουν σίδηρο αποτελεί την κύρια αιτία θανατηφόρας δηλητηρίασης σε παιδιά κάτω των 6 ετών. Διατηρείτε το προϊόν μακριά από τα παιδιά. Σε περίπτωση υπερδοσολογίας καλέστε αμέσως έναν γιατρό ή το Κέντρο Δηλητηριάσεων.

 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeNO
VeganNO
BioNO
Lactose FreeNO

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu