Βιολογικό Ελαιόλαδο Έξτρα Παρθένο Olvia Bio 750ml, Ελληνικό, Ελαιοπερίβολα Οικογένειας Τζωρτζή

New product

Το “Ολβια” είναι ένα αγνό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης ,από ελιές βιολογικής καλλιέργειας των ποικιλιών Αδραμμυτίνη και Κολοβή που καλλιεργούνται στην  Λέσβο. Το “Ολβια” χαρακτηρίζεται από την ισορροπημένη γεύση του, το λαμπερό του χρώμα και τον έντονο αρωματικό του χαρακτήρα. Είναι υπέροχο στις φρέσκιες σαλάτες, στο ψητό ψάρι, στο ψητό κοτόπουλο, στα μαγειρέματα με όσπρια.

More details

5046

9,30 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

 
More info

 Η ψυχρή έκθλιψη διαφυλάσσει την γεύση , διατηρεί αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του ελαιολάδου και εξαφανίζει τις ελεύθερες ρίζες!

 

Δοκιμάστε το Βραβευμένο Αγνό Ελαιόλαδο Ψυχρής Έκθλιψης Τζωρτζή και χαρίστε στον εαυτό σας και τους δικούς σας τα οφέλη που μόνο ένα ανώτατης ποιότητας Αγνό Ελαιόλαδο μπορεί να προσφέρει.

Το βιολογικό ελαιόλαδο είναι το ελαιόλαδο που προέρχεται από ελιές βιολογικής καλλιέργειας. Σύμφωνα με τις αρχές της βιοκαλλιέργειας υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και πρακτικές, βάσει των οποίων γίνεται η λίπανση, η καταπολέμηση των ασθενειών, η διάταξη των δένδρων στον ελαιώνα, το κλάδεμα. Απαγορεύεται η χρήση χημικών ή άλλων ανόργανων λιπασμάτων, οι αεροψεκασμοί, η χρήση φυτοφαρμάκων, ζιζανιοκτόνων και εντομοκτόνων. Επίσημοι οργανισμοί ελέγχου και τυποποίησης διενεργούν ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής, διατήρησης και εμφιάλωσης, προκειμένου να βεβαιώσουν και να χορηγήσουν το πιστοποιητικό βιολογικής προέλευσης στους ελαιοπαραγωγούς. Πάνω στην ετικέτα κάθε βιολογικού ελαιολάδου πρέπει να υπάρχει η σχετική σήμανση.

Η οικογενειακή παράδοση και η εμπειρία στην ελαιοκαλλιέργεια, καθιστά τα ελαιόλαδα της οικογένειας Τζωρτζή , μια εξαιρετική επιλογή του Greenhouse για τη διασφάλιση της ποιότητας , στο πιο βασικό συστατικό της διατροφής μας, που δεν είναι άλλο από το Αγνό Ελληνικό Ελαιόλαδο.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
 
Data sheet
Gluten FreeYES
OriginGreek
VeganYES
BioYES
Lactose FreeYES

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu