Βιολογικό Αγγουρέλαιο Μυτιλίνης Bio 250ml Olivia, Ελληνικό, Ελαιοπερίβολα Οικογένειας Τζωρτζή

New product

Το αγουρέλαιο έχει ισχυρότερες αντιοξειδωτικές ιδιότητες από το κοινό ελαιόλαδο εξαιτίας της υψηλότερης περιεκτικότητας του σε φαινόλες, οι οποίες έχουν επίσης αντιθρομβωτική δράση. Μας παρέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, καθώς και βιταμίνη Ε, η οποία περιορίζει την δράση των ελεύθερων ριζών και τις βλαβερές συνέπειες που προκαλούν στον οργανισμό μας.

More details

5398

11,90 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

 
More info

Στη Μυτιλήνη, εκεί όπου η ελιά καθίσταται το σύμβολο του τόπου και το λάδι αγγίζει την υπέρτατη ποιότητά του απ’ οπουδήποτε στην Ελλάδα, τα Ελαιοπερίβολα της Οικογένειας Τζωρτζή γίνονται συνώνυμο του «θησαυρού» της Λεσβιακής γης. Με οδηγό το παρελθόν και τα 100 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και εμπειρίας στην ελαιοκαλλιέργεια και με αρχή την πιστή εφαρμογή του κανονισμού για τη βιολογική καλλιέργεια παράγεται εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης.

Το ελαιόλαδο και η μεσογειακή διατροφή σχετίζονται με χαμηλότερο κίνδυνο καρδιαγγγειακής νόσου. Οι συγκεκριμένες τροφές αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα γονίδια σχετίζονται με τη λειτουργία της αρτηριοσκλήρυνσης. Τα αποτελέσματα έδειξαν επίσης ότι η κατανάλωση παρθένου ελαιόλαδου σε συνάρτηση με τη μεσογειακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει θετικά τα λιπίδια και την οξείδωση του DNA, την αντίσταση στην ινσουλίνη, τη φλεγμονή, την καρκινογένεση και την καταστολή των όγκων.Το ελαιόλαδο βοηθά στη μείωση  της χοληστερόλης στο αίμα η οποία προκαλεί καρδιακές παθήσεις.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
 
Data sheet
Gluten FreeYES
Sugar FreeYES
OriginGreek
Salt FreeYES
VeganYES
BioYES
Lactose FreeYES

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu