Πρωτεΐνη Σόγιας NON-GMO 545γρ., Now

New product

Η NOW® Non-GMO Soy Protein είναι μια άριστη φυτική πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης, χαμηλή σε λιπαρά, χωρίς υδατάνθρακες, με ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων. Τα προϊόντα Σόγιας έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτοοιστρογόνα, τα οποία μπορεί να στηρίξουν θετικά, τα υγιή φυσικά επίπεδα οιστρογόνων στις γυναίκες.

 
 
 

More details

294

27,10 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: NOW

 
More info

Η Soy Protein προμηθεύει τον οργανισμό, επίσης με ευεργετικές πρωτεΐνες όπως genistein και Diadzein, οι οποίες έχουν αποδειχθεί να υποστηρίζουν την καλή υγεία μέσω διαφόρων βιοχημικών διεργασιών

 

Η Soy Protein είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μας προϊόντα σόγιας. Χρησιμοποιούμε την Supro ® brand της Soy Protein, μία από τις μεγαλύτερες μορφές ποιότητας αυτής της θρεπτικής ουσίας: το προϊόν περιέχει 90% πρωτεΐνη σόγιας, το άλλο 10% αποτελείται από υγρασία και φυσικά μέταλλα. Κάθε μερίδα μπορεί να περιέχει έως και 42 mg φυσικών ισοφλαβονών σόγιας, με το μέσο όρο να είναι στα 30 mg. Στη NOW δεν προσθέτουμε ισοφλαβόνες στα προϊόντα σόγιας μας, όλες οι ισοφλαβόνες είναι φυσικές.

Η Soy Protein δεν περιέχει γλουτένη, σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη ή βρώμη και δεν χρησιμοποιούνται χημικές ουσίες κατά τη διαδικασία απόσταξης. Αναμιγνύεται σε ποτά ή shakes, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο ψήσιμο. Παρασκευάζεται με τη λήψη απαλλαγμένου από λιπαρά αλευριού σόγιας και την εξάλειψη των μη πρωτεϊνικών τμημάτων, όπως οι υδατάνθρακες και τα λιπαρά. Η Soy Protein είναι ένας ασφαλής και υγιής τρόπος για την καταπολέμηση των κινδύνων της στεφανιαίας νόσου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της οστεοπόρωσης και των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης καθώς και για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών καρκίνου.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeNO
VeganNO
BioNO
Lactose FreeNO

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu