Βιολογικό Μοσχοκάρυδο Αλεσμένο 30γρ. Βio, Sonnentor

New product

To μοσχοκάρυδο έχει πλούσιο και πικάντικο άρωμα καθώς και ζεστή , δυνατή γεύση . Το αρωματικό αυτό μπαχαρικό είναι ιδανικό για σούπες , σάλτσες , λαχανικά και ντιπ και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πιάτα με πατάτες , όπως πουρές πατάτας , σούπα πατάτας , κροκέτες , κλπ. Συμβουλή : Ακόμα και μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να χαρίσει την  ζεστή γεύση του .

More details

1213

4,31 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

 
More info

Κατά τη διάρκεια των αιώνων κανένα άλλο προϊόν διατροφής δεν είχε τόση σημασία όπως τα μπαχαρικά και τα βότανα , τα οποία μπορούν εύκολα να μετατρέψουν ένα απλό πιάτο σε γκουρμέ απόλαυση . Τα βότανα και τα μπαχαρικά είναι πολύτιμοι και αναντικατάστατοι βοηθοί στην κουζίνα , γι' αυτό στην Sonnentor είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί μαζί τους .

Βασική αρχή της Sonnentor είναι ότι η φύση έχει τις καλύτερες συνταγές για μια όμορφη ζωή .Πιστεύουν ακόμα ότι η βιολογική καλλιέργεια είναι ο μόνος ορθός και βατός τρόπος σε μια εποχή της μονοκαλλιέργειας και της υπερπαραγωγής και εργάζονται με μεγάλη υπευθυνότητα απέναντι στους ρυθμούς της φύσης . H ευσυνειδησία και ο σεβασμός για τη φύση και τον άνθρωπο είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία της Sonnentor .

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
 
Data sheet
Gluten FreeYES
OriginForeign
Sugar FreeYES
VeganYES
BioYES
Lactose FreeYES

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu