Βιολογικό Σκόρδο Αλεσμένο 40gr. Βio, Sonnentor

New product

Το σκόρδο εκτός από τη σπουδαία γεύση και το έντονο άρωμα που χαρίζει στα φαγητά , έχει και πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα φαγητά και τους δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα .Δοκιμάστε το σε σούπες , σάλτσες , λαχανικά ή κρεατικά .

More details

1214

2,72 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

 
More info

Κατά τη διάρκεια των αιώνων κανένα άλλο προϊόν διατροφής δεν είχε τόση σημασία όπως τα μπαχαρικά και τα βότανα , τα οποία μπορούν εύκολα να μετατρέψουν ένα απλό πιάτο σε γκουρμέ απόλαυση . Τα βότανα και τα μπαχαρικά είναι πολύτιμοι και αναντικατάστατοι βοηθοί στην κουζίνα , γι' αυτό στην Sonnentor είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί μαζί τους .

Βασική αρχή της Sonnentor είναι ότι η φύση έχει τις καλύτερες συνταγές για μια όμορφη ζωή .Πιστεύουν ακόμα ότι η βιολογική καλλιέργεια είναι ο μόνος ορθός και βατός τρόπος σε μια εποχή της μονοκαλλιέργειας και της υπερπαραγωγής και εργάζονται με μεγάλη υπευθυνότητα απέναντι στους ρυθμούς της φύσης . H ευσυνειδησία και ο σεβασμός για τη φύση και τον άνθρωπο είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία της Sonnentor .

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
 
Data sheet
Gluten FreeYES
OriginForeign
Sugar FreeYES
VeganYES
BioYES
Lactose FreeYES

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu