Βιολογική Ζάχαρη Καστανή Demerara Bio 500γρ., Βιοφρέσκο

New product

Ανοικτή χρυσαφί καφετιά ζάχαρη από τον Μαυρίκιο από χυμό ζαχαροκάλαμου. Ο χυμός θερμαίνεται για να εξατμιστεί το νερό και να κρυσταλλοποιηθεί, εν συνεχεία με φυγοκέντριση απομακρύνονται ακαθαρσίες και στεγνώνει η ζάχαρη. Το όνομά της προέρχεται από την αποικία Ντεμεράρα στη Γουϊάνα, όπου παρασκευαζόταν αρχικά.

More details

1825

2,84 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

 
More info

Δεν είναι κατάλληλη για κέικ, αλλά χρησιμοποιείται για να γλυκάνει τα δημητριακά στο πρωινό, τα γκρέηπ - φρουτ και το τσάι ή τον καφέ.

 

Η ζάχαρη Ντεμεράραείναι μια ακατέργαστη, κρυστάλλινη καφε ζάχαρη, που προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο και όχι απο τα ζαχαρότευτλα. Το όνομά της το πηρε από την αποικία Ντεμεράρα στη Γουιάνα, η οποία ξεκίνησε την παραγωγή και την πώληση της ζάχαρης σε μεγάλες ποσότητες.

Η  περισσότερη Ντεμεράρα σημερα,προέρχεται από τον Μαυρίκιο,
H Ντεμεράρα, είναι μια ποικιλία από ανεπεξέργαστους, κόκκους καφέ ζάχαρης που παρασκευάζεται από εκχύλισμα ζαχαροκάλαμου.
Περιέχει περίπου 2% μελάσα.
Η ζάχαρη Ντεμεράρα έχει μια πλούσια γεύση μελάσας,προσθέτει υφή και μια κρεμώδη γλυκύτητα.
Είναι φυσικά ιδανικη για να γλυκανετε τέλεια το τσαι και τον καφέ σας. Λόγω της ανευ χημικής επεξεργασίας καθαρισμου, η Ντεμεράρα διατηρεί την φυσική γευση της μελάσας και το αρωμα του ζαχαροκάλαμου. Για το λόγο αυτό κάθε χρυσος κόκκος εχει μια υπέροχη, πλούσια και γλυκιά γεύση.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
 
Data sheet
Gluten FreeYES
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeYES
DemeterNO
VeganYES
BioYES
Lactose FreeYES
 
Συστατικά

Καστανή ζάχαρη βιολογικής καλλιέργειας

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu