Στέβια Υγρή 59,2ml, Now

New product

Η Stevia rebaudiana είναι ένα φυσικό βότανο που φυτρώνει στην Ασία και τη Νότια Αμερική. Αυτό το συμπλήρωμα είναι ένα 100% καθαρό συμπυκνωμένο εκχύλισμα της Stevia.Σήμερα, η Stevia θεωρείται βοτανική ευλογία και έχει πολλούς υποστηρικτές. Η έρευνα έχει δείξει ότι είναι πολύ ασφαλής και ελεύθερη από δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες.

 
 
 

More details

297

16,95 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: NOW

 
More info

Στην πραγματικότητα, η Stevia στην ακατέργαστη, στη φυσική της δηλαδή κατάσταση, περιέχει πάνω από 100 φυτοθρεπτικά συστατικά. Ακόμη και σε τεράστιες ποσότητες, είναι μη τοξική, δεν έχει θερμίδες και δεν προκαλεί φθορά των δοντιών.

Η NOW Stevia είναι εκχύλισμα που παράγεται χρησιμοποιώντας μια πατενταρισμένη διαδικασία, που περιλαμβάνει την απόσταξη από stevia με τη χρήση μόνο νερού και αλκοόλης. Το προκύπτον εκχύλισμα μεταχειρίζεται με ένα φυτικά προερχόμενο ένζυμο (glucosyl τρανσφεράσης) για τη μείωση της επίγευσης γλυκόριζας, που συνήθως έχουν τα εκχυλίσματα της stevia. Τα ακόλουθα δεν χρησιμοποιούνται και δεν επιτρέπονται στην καλλιέργεια της stevia : φυτοφάρμακα, απεντομωτικά, ακτινοβολία, άλλοι διαλύτες, διοξείδιο του θείου. Δεν υπάρχουν φορείς ή παράγοντες ροής που να προστίθενται στο εκχύλισμα, εκτός από αυτό που ισχυρίζεται η ετικέτα. Το προκύπτον απόσταγμα δεν περιέχει λιγότερο από 80% Glucosylsteviosides, όπως μετράται με τις δοκιμές HPLC.

Η NOW Stevia Extract έχει μία ευχάριστη, μη πικρή γεύση. Η μη πικρή γεύση της, την έχει καταστήσει ένα από τα αγαπημένα συμπλήρωματα στα σπίτια, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η NOW Stevia είναι διαθέσιμη σε καταστήματα υγιεινής διατροφής παντού.

 
 
 
 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeNO
OriginForeign
Salt FreeNO
VeganNO
BioNO
Lactose FreeNO

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu