Βιολογικές Ταλιατέλλες Λευκές 500γρ. Bio, Castagno

New product

Παραδοσιακά ιταλικά ζυμαρικά φτιαγμένα μόνο από αγνά βιολογικά υλικά με τη μέθοδο της αργής ξήρανσης , διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα οργανοληπτικά συστατικά τους αλλά και τη γεμάτη πλούσια γεύση τους .

More details

356

1,54 €

Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Items: - +

Brand: CASTAGNO

 
More info

 

Οι ταλιατέλες της Castagno είναι πεντανόστιμες ακόμα και σκέτες ή με την ποιό απλή σάλτσα ντομάτας , αλλά σας προτείνουμε αν θέλετε να δοκιμάσετε την συνταγή :

Ταλιατέλες με κοτόπουλο και  μέλι .

Υλικά :

  • 500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 κ.σ. ανθόμελο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 250 γρ ταλιατέλες
  • 1 ποτήρι νερό ζεστό
  • τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση : 
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με το μέλι, τη μουστάρδα, το λιωμένο σκόρδο, το ελαιόλαδο και το πιπέρι για 4-5 ώρες. Ζεσταίνουμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι , ρίχνουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε να τσιγαριστεί. Το αφήνουμε να βγάλει το ζουμάκι του, προσθέτουμε το αλάτι, κλείνουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε μέχρι να γίνει το κοτόπουλο. Μόλις δούμε ότι έχει μαλακώσει  το αφαιρούμε σε ένα πιάτο και κρατάμε το ζουμάκι στο τηγάνι .Προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό, λίγο αλάτι και τις ταλιατέλες. Δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε.Τις αφήνουμε να βράσουν για 7 λεπτά ανακατεύοντας ανά διαστήματα και προσέχοντας να υπάρχει ζουμάκι στο σκεύος . Σουρώνουμε το ζουμάκι από τις ταλιατέλες. Ρίχνουμε λίγο λάδι τις ανακατεύουμε, προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε ξανά.Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.


 
Data sheet
Gluten FreeNO
Sugar FreeYES
OriginForeign
Salt FreeYES
VeganYES
BioYES
Lactose FreeYES

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought:

QR code

Menu