Κατηγορίες

ΒΙΩΣΙΜΟ

Δεν έχει σημασία μόνο τι κάνεις, αλλά και ο τρόπος που το κάνεις.

Σε μία επιχείρηση δεν μετράει μόνο αυτό που κάνεις, ή αλλιώς δεν έχουν σημασία μόνο τα προϊόντα που πωλείς. Το πώς διευθύνεις την επιχείρησή σου είναι εξίσου σημαντικό. Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του Green House, από την πρώτη μέρα, ήταν να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας με δίκαιο, τίμιο και υπεύθυνο τρόπο, σεβόμενοι τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι «Green». Πρόσφατα απογοητευτήκαμε όταν δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας να κάνουμε παραδόσεις με ποδήλατα. Ακόμα δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε σε κομποστοποίηση των απορριμμάτων και σε ανακύκλωση λαδιών. Παρόλα αυτά κάναμε βήματα για τα οποία είμαστε περήφανοι!

Έχουμε αποχαιρετήσει τις πλαστικές σακούλες, εδώ και χρόνια. Χρησιμοποιούμε σακούλες οι οποίες δεν είναι απλά φτιαγμένες από καλαμπόκι, αλλά είναι εντελώς βιοδιασπώμενες. Ενθαρρύνουμε τους προμηθευτές μας να αντικαταστήσουν τις πλαστικές συσκευασίες των προϊόντων τους με βιοδιασπώμενες. Ενθουσιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι κάποιοι από αυτούς προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και αντί για καλαμπόκι χρησιμοποιούν υπολείμματα ζάχαρης. Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά.

Δεν κάνουμε βέβαια μόνο αυτό. Σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμες συσκευασίες ifco για τη μεταφορά των προϊόντων. Επίσης σε συνεννόηση με τους βίο-καταναλωτές χρησιμοποιούμε τις χάρτινες συσκευασίες των προμηθευτών μας, για την αποστολή των παραγγελιών του e-shop, αντί να ξοδεύουμε κι άλλο χαρτί για την κατασκευή καινούργιων κουτιών.

 Και βέβαια στο Greenhouse συνεχίζουμε πάντα με την ίδια αγάπη να βάζουμε τη φαντασία στη Βίο-Λογική σας...


QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu