bio-product
search

Πουρές από Γιαούρτι, Βρώμη και Μπανάνα 9+ 100gr Βio, Smileat

14514
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτός ο βιολογικός πουρές, με ελληνικό γιαούρτι, βρώμη και βιολογική μπανάνα, είναι ένας υπέροχος κρεμώδης και απαλός συνδυασμός, με τη δύναμη της μπανάνας και της βρώμης. Το ελληνικό γιαούρτι ξεχωρίζει με πιο κρεμώδη υφή και πιο ευχάριστη γεύση που κάνει αυτό το γιαούρτι μια εξαιρετική ποικιλία.

1,85 €
με ΦΠΑ

Στα προϊόντα Smileat, υπάρχουν μόνο φρούτα, γιαούρτι και δημητριακά , δεν περιλαμβάνουμε κανένα είδος δωρεάν ζάχαρης, συντηρητικό ή πρόσθετο. Iδανικό για πρωινό και σνακ, από 9 μηνών.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Πουρές μπανάνας* (52,5%), ελληνικό γιαούρτι** (παστεριωμένο αγελαδινό γάλα*, κρέμα*, καλλιέργειες εκκίνησης) (45%), πλιγούρι βρώμης (γλουτένη)* (2,5%), χυμός λεμονιού..

Υγειονομική εγγραφή: ΙΣΠΑΝΙΑ 26.02017/NA CEE

Προϊόν με πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ανακινήστε τη θήκη πριν ανοίξετε. Μόλις ανοιχτεί, το προϊόν μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από το δοχείο ή ρίχνοντας το περιεχόμενο σε ένα κουτάλι. Επίσης, μπορείτε να κόψετε το πάνω μέρος, να του βάλετε ένα ξυλάκι ή ένα κουτάλι και να το παγώσετε.  

Ενεργειακή αξία467 kJ / 111 kcal

λίπη4,4 γρ

- εκ των οποίων κορεσμένα2,7 γρ

υδατάνθρακες15 γρ

- εκ των οποίων σάκχαρα12 γρ

πρωτεΐνες0,4 γρ

Αλας2,7 γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie