Προσφορές

 • 3,69 € 4,10 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Ένα μείγμα αλεύρων αλεσμένο από  ρύζι, ταπιόκα, πατάτα, φαγόπυρο, χαρουπιά, ίνες ζαχαροτεύτλων και φυσικό κόμμι. Μια εναλλακτική λύση για να παρασκευάσουμε ένα πεντανόστιμο μάυρο ψωμί. Πιστοποιημένο GlutenFree προϊόν κατάλληλο για άτομα που πάσχουν απο κοιλιοκάκη.

 • 4,31 € 4,79 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Ένα μείγμα αλεύρων αλεσμένο από ελεύθερο σταριού & γλουτένης , ρύζι, πατάτα , ταπιόκα, αραβόσιτο και φαγόπυρο. Αυτό είναι μια εναλλακτική λύση για τις καθημερινές ανάγκες σε αλεύρι σίτου , το οποίο απλώς απαιτεί λίγο επιπλέον υγρό στις περισσότερες συνταγές( π.χ. Ελαιόλαδο) .Πιστοποιημένο GlutenFree προϊόν κατάλληλο για άτομα που πάσχουν απο κοιλιοκάκη.

 • 3,51 € 3,90 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Ένα, χωρίς γλουτένη, μείγμα άλευρων για λευκό ψωμί το οποίο αλέθεται από φυσικά χωρίς γλουτένη  συστατικά και φυσικό κόμμι  και είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση του σταρένιου ψωμιού. (Θυμηθείτε να κρατήσετε όλα τα σκευη για το μαγείρεμα  χωρίς γλουτένη , χωριστά από τα προϊόντα σίτου). Πιστοποιημένο GlutenFree προϊόν κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από...

 • 3,42 € 3,80 € -10% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Ένα μείγμα αλεύρων αλεσμένο από ελεύθερο σταριού & γλουτένης , ρύζι, ταπιόκα, αραβόσιτο φαγόπυρο και κόμι ξανθάνης. Αυτό είναι μια εναλλακτική λύση για τις καθημερινές ανάγκες σε αλεύρι σίτου , το οποίο απλώς απαιτεί λίγο επιπλέον υγρό στις περισσότερες συνταγές( π.χ. Ελαιόλαδο). Πιστοποιημένο GlutenFree προϊόν κατάλληλο για άτομα που πάσχουν απο κοιλιοκάκη.

δείτε περισσότερα...

Νεα προιοντα

 • 12,95 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικής κούπας "Orient" από βιολογικό μπαμπού, σε μοναδική τιμή, από τα προϊόντα οικιακού εξοπλισμού του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το κύπελλο ταιριάζει τέλεια στο κομψό πουλόβερ σας, αλλά ο χυμός μύρτιλλο ή ο καφές όχι ; Ηρεμήστε. Το κύπελο Eco είναι εντελώς αδιαπέραστο ! Ούτε μία σταγόνα δεν θα χυθεί στα αγαπημένα σας ρούχα !

 • 12,95 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικής κούπας "Λουλούδια" από βιολογικό μπαμπού, σε καταπληκτική τιμή, από τα προϊόντα οικιακού εξοπλισμού του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Δροσερά χρώματα για υπέροχη διάθεση ! Τα πρωινά μας έχουν ακόμα περισσότερο κέφι με μία κούπα Eco. Πέρνουμε μία δόση φρεσκάδας από λουλούδια πριν ακόμα πιούμε την πρώτη γουλιά !

 • 12,95 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικής κούπας "Slogan" από βιολογικό μπαμπού, σε μοναδική τιμή, από τα προϊόντα οικιακού εξοπλισμού του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Καφέ ή τσάι ; Σήμερα αφήστε αυτό το δίλημμα στην άκρη. Μερικές φορές η συσκευασία είναι πιο πημαντική από το περιέχόμενο. Ειδικά όταν πρόκειται για την νέα οικολογική κούπα από μπαμπού !

 • 12,95 € Σε Απόθεμα

  Αγορά οικολογικής κούπας "Panda" από βιολογικό μπαμπού, σε μοναδική τιμή, από τα προϊόντα οικιακού εξοπλισμού του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Η σωστή θέση για ένα πάντα είναι δίπλα στα μπαμπού. Η σωστή θέση για το κρύο ή ζεστό ρόφημα είναι σε μία κούπα Eco από μπαμπού. Τελικά μία κούπα θα μας βοηθήσει να βαλουμε το κάθε τι στην σωστή του θέση !

δείτε περισσότερα...

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu