• -10%
.Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού ευαισθ.περιοχ. 12 τμχ .Νatracare
search
  • .Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού ευαισθ.περιοχ. 12 τμχ .Νatracare

Υγρά Μαντηλάκια Καθαρισμού Ευαίσθητης Περιοχής 12 τεμάχια, Natracare

462
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Για καθημερινή φρεσκάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου σας ή όταν ταξιδεύετε, τα πιστοποιημένα βιολογικά βαμβακερά μαντηλάκια καθαρισμού Natracare, εμπλουτισμένα με καλέντουλα και χαμομήλι, είναι ιδανικά για να καθαρίζουν το λεπτό δέρμα, επειδή χρησιμοποιούμε μόνο φυτικά συστατικά και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ σκληρές χημικές ουσίες οι οποίες χρησιμοποιούνται στα καθημερινά μαντηλάκια καθαρισμού.

2,79 €
3,10 €
με ΦΠΑ

Το να επιλέξετε φυσικά βιολογικά βαμβακερά μαντηλάκια καθαρισμού Natracare, σας επιτρέπει να αποφεύγετε υλικά που προέρχονται από πετροχημικά και ερεθιστικά συστατικά όπως γλυκόλη, φενοξυαιθανόλη και φορμαλδεΰδη προπυλενίου που απελευθερώνουν συντηρητικά όπως ιμιδαζολινική ουρία, η οποία είναι τα δεύτερο πιο χρησιμοποιούμενο καλλυντικό συντηρητικό που προκαλεί δερματίτιδα, σύμφωνα με την αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας.

Σχεδόν όλα τα μαντηλάκια που είναι διαθέσιμα σήμερα κατασκευάζονται από πολυπροπυλένιο (PP) ή συγγενικές πολυολεφίνες, υλικά που προέρχονται από το πετρέλαιο. Τα μαντηλάκια συνήθως αποτυπώνονται ανάγλυφα σε χαμηλές θερμοκρασίες, προκειμένου να εμφανίζονται πολύ παχύτερα από ό,τι είναι πραγματικά. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα ανάγλυφα αποτυπωμένα μαντηλάκια πωλούνται σε υψηλότερη τιμή επειδή οι υπεύθυνοι marketing καθορίζουν ότι ο καταναλωτής θα σκεφτεί πως είναι μαντηλάκια καλύτερης ποιότητας επειδή είναι παχύτερα και επομένως, είναι πρόθυμος να πληρώσει περισσότερο για το προνόμιο της χρήσης ακόμα περισσότερων υλικών που δεν θα βιοδιασπαστούν. Για τη Natracare το σημαντικό δεν είναι το κατά πόσο παχύ θα είναι ένα πακέτο με μαντηλάκια, αλλά τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα μαντηλάκια, τυχόν χημικά συστατικά που μπορεί να περιέχει και που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον οργανισμό μας και το περιβάλλον.

Πολύς κόσμος πλέον ανησυχεί για τις μακροπρόθεσμες επιδράσεις της χρήσης προϊόντων που περιέχουν παραβένες, εξαιτίας των πρόσφατων ανακαλύψεων που υποδεικνύουν πιθανό συσχετισμό με τον καρκίνο του στήθους. Τη δεκαετία του '30, επιστήμονες ανέπτυξαν κάτι που θα μπορούσε να συντηρήσει τις κρέμες. Συνθετικές μεθυλο-, αιθυλο- και προπυλο- παραβένες δημιουργήθηκαν από βενζοϊκό οξύ. Οι ερευνητές του τμήματος Βιολογίας και Βιοχημίας του Πανεπιστημίου του Μπρούνελ στο Ηνωμένο Βασίλειο διεξήγαγαν μία μελέτη και ανακάλυψαν ότι άπαξ και οι παραβένες αυτές ανιχνευτούν στον οργανισμό μας, παραμένουν εκεί. Εκτιμάται ότι το 99% όλων των καλλυντικών και των προϊόντων φροντίδας σώματος περιέχουν κάποιες μορφές συντηρητικών από παραβένες. ʼλλες επίφοβες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται ευρέως σε γυναικεία μαντηλάκια καθαρισμού, καθώς επίσης και σε μωρομάντηλα, περιέχουν τα ακόλουθα: φενοξυαιθανόλη, προπυλική γλυκόλη, πολυαιθυλική γλυκόλη (PEG), sodium lauryl sulphate, isopropyl myristate και φορμαλδεΰδη, τα οποία απελευθερώνουν συντηρητικά όπως ιμιδαζολινική ουρία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα χημικά, μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σχετικά με την υγεία και το περιβάλλον.

Τα πιστοποιημένα μαντηλάκια καθαρισμού της Natracare από βιολογικό βαμβάκι με βιολογικά αιθέρια έλαια, είναι εντελώς απαλλαγμένα από σκληρά χημικά που προκαλούν ζημιές και τα οποία χρησιμοποιούνται σε άλλα μαντηλάκια καθαρισμού. Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε παράγονται από φυτά και είναι βιολογικά πιστοποιημένα από τον οργανισμό ICEA/IMO και δερματολογικά ελεγμένα στην ανθρώπινη επιδερμίδα.

Πιστοποιημένο βιολογικό 100% αγνό βαμβάκι. Πιστοποίηση ICEA/IMO. Απαλό και δυνατό. Χωρίς χλωρίνη, παραβένες, SLS & αλκοόλη. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Vegan.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie