• -10%
bio-product
Αφρόλουτρο με ευκάλυπτο, 500 ml,Pierpaoli  Ekos Personal Care
search
  • Αφρόλουτρο με ευκάλυπτο, 500 ml,Pierpaoli  Ekos Personal Care

Αφρόλουτρο με ευκάλυπτο, 500 ml,Pierpaoli Ekos Personal Care

12680
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά αφρόλουτρου με ευκάλυπτο, Ekos Personal Care, σε φοβερή τιμή από τα προϊόντα ομορφιάς του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Με ευκάλυπτο, γνωστός για τις καταπραϋντικές & αναζωογονητικές του ιδιότητες! Περιέχει πανθενόλη, γνωστή για τις ενυδατικές & καταπραϋντικές της ιδιότητες καθώς επίσης & θρεπτικά συστατικά που προέρχονται απο το οργανικό έλαιο ελιάς!

5,22 €
5,80 €
με ΦΠΑ

Είναι πιστοποιημένο από ICEA και δεν περιέχει συστατικά που θεωρούνται βλαβερά για τόσο για τον άνθρωπο αλλά και για το περιβάλλον.

Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες

Δεν περιέχει αλκοόλη, αλκαλικά σαπούνια, χρωστικές, parabens, φαινοξυεθανόλη, SLES, PEG.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Olivamidopropyl Betaine*, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Eucalyptus Globulus Leaf Extract**, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Panthenol, Glycerin, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

 

* Surfactant from Organic Olive Oil

** From Organic Farming

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie