• Νέο
bio-product
search

Herbly Kapha Βιολογικό Τσάι Χυμός Μήλου & Φρούτα 250ml

16456
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αποκαταστήστε την ενέργειά σας με ένα βιολογικό μείγμα από τσάι, μήλο, ροδάκινο, βερίκοκο και παντζάρι.

2,70 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 10 τεμάχια.

Στην Αγιουρβέδα, το Kapha αντιπροσωπεύει το νερό και τη γη. Είναι η ενέργεια που δομεί το σώμα και το διατηρεί στην κατασκευή του. Το Kapha υποστηρίζει τις αρθρώσεις, ενυδατώνει το δέρμα και προστατεύει το ανοσοποιητικό.

Πιείτε Herbly Kapha για να αποκαταστήσετε την ισορροπία υγρασίας του σώματός σας. Κάθε φορά που αισθάνεστε ότι ο μεταβολισμός σας θα μπορούσε να χρειαστεί ενίσχυση, ειδικά στα τέλη του χειμώνα και στις αρχές της άνοιξης, το μείγμα Kapha βοηθά να (επανα)ενεργοποιήσετε την ενεργειακή σας ροή.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

Νερό, συμπύκνωμα χυμού μήλου*, πουρές ροδάκινου*, πουρές βερίκοκου*, συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού*, χυμός τεύτλων*, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού*, εκχύλισμα τσαγιού*, φυσικό άρωμα τριαντάφυλλου τσίλι, αντιοξειδωτικό ασκορβικό οξύ, χυμός λεμονιού*.*= Βιολογικό

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΝΑ 100 ML
Ενέργεια 65 kj / 15 kcal
Λίπος 0,0 γρ
εκ των οποίων κορεστεί 0,0 γρ
Υδατάνθρακας 3,6 γρ
Εκ των οποίων κορεστεί 3,5 γρ
Πρωτεΐνη 0,0 γρ
Αλας 0,0008 γρ
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie