greek-product
search

Σουρωτή Ανθρακούχο Νερό Φιάλη 250ml

15201
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αναβλύζει κατευθείαν από την καρδιά της γης, με περισσότερο από 1.000 mg/lt μεταλλικά στοιχεία, που το καθιστούν ως ένα από τα πιο εμπλουτισμένα μεταλλικά νερά στον κόσμο.

0,95 €
με ΦΠΑ

Ένα λίτρο ΣΟΥΡΩΤΗ προσφέρει περίπου το 1/5 των ημερησίων αναγκών σε ασβέστιο και περίπου το 1/6 των ημερησίων αναγκών σε μαγνήσιο ενός ενήλικου ατόμου. Πρόκειται για νερό εξαιρετικά χωνευτικό και δροσιστικό, το οποίο ομαλοποιεί τη λειτουργία του πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος. Είναι πλούσιο σε όξινα ανθρακικά, σε ωφέλιμα μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία (όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, λίθιο.) που είναι απαραίτητα, όπως και οι βιταμίνες, για την καλή υγεία του οργανισμού και την καλή φυσική κατάσταση.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie