greek-product bio-product
Βιολογικά Μπισκότα με Φυστικοβούτυρο & Cranberries 150γρ., Βιο ΟΙΚΟΠΑΛ
search
  • Βιολογικά Μπισκότα με Φυστικοβούτυρο & Cranberries 150γρ., Βιο ΟΙΚΟΠΑΛ
  • Βιολογικά Μπισκότα με Φυστικοβούτυρο & Cranberries 150γρ., Βιο ΟΙΚΟΠΑΛ

Βιολογικά Μπισκότα με Φυστικοβούτυρο & Cranberries 150γρ., Βιο ΟΙΚΟΠΑΛ

9327
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικών μπισκότων με φυστικοβούτυρο & κράνμπερυ της ΟΙΚΟΠΑΛ, vegan, χωρίς γάλα, βούτυρο & αυγό και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, στην καλύτερη τιμή, από τα προϊόντα ζαχαροπλαστείου του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Νόστιμα & τραγανά μπισκότα με την βελούδινη γεύση φυστικοβούτυρου & δροσερά κράνμπερυ. Χωρίς ζωικά λιπαρά, το ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή.

3,05 €
με ΦΠΑ

Σε πρακτική, ανακυκλώσιμη συσκευασία που τα κρατά φρέσκα μέχρι το τελευταίο!

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Αλεύρι σίτου βιολογικής καλλιέργειας, βιολογικό ηλιέλαιο, σιρόπι αγαύης βιολογικής καλλιέργειας, συμπυκνωμένος χυμός μήλου βιολογικής καλλιέργειας, cranberries βιολογικής καλλιέργειας (5,5%), βιολογικό φυστικοβούτυρο (4,6%), διογκωτικό μέσο: όξινο ανθρακικό νάτριο (σόδα).

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: FOODWISE T:2311211470

Περιέχουν γλουτένη & ξηρούς καρπούς. Δεν περιέχουν αυγό, γάλα & βούτυρο. Χωρίς πρόσθετη ζάχαρη. Κατάλληλα για vegans & χορτοφάγους.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie