ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΦΥΣΙΚΟ
ΒΙΩΣΙΜΟ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Greenhouse: το πρώτο κατάστημα βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα με Πιστοποίηση.

Όταν ανοίξαμε το 2000 ήμασταν το πρώτο κατάστημα που πιστοποιήθηκε από την ΔΗΩ και για να πούμε την αλήθεια, δεν ήξεραν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν με την περίπτωσή μας. Είχαν συνηθίσει να κάνουν ελέγχους σε φάρμες και παραγωγούς τροφίμων, και όχι σε καταστήματα που ζητούσαν πιστοποίηση για όλα τους τα φρούτα, τα λαχανικά και τα υπόλοιπά τους προϊόντα.

Από τότε βέβαια συνεργαζόμαστε στενά με τους Πιστοποιητικούς Οργανισμούς και πλέον μας έχουν συνηθίσει. Πιστοποιούν όλα τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά μας, τα δημητριακά, τα άλευρα και τη ζάχαρη, καθώς και το φρέσκο μας ψωμί το οποίο προμηθευόμαστε από πιστοποιημένους φούρνους. Με μεγάλο ενθουσιασμό εντάξαμε στο σύστημα ελέγχου το κρεοπωλείο μας και πλέον μπορούμε να διαθέτουμε νωπό ελληνικό, βιολογικό μοσχαράκι, κοτόπουλο και χοιρινό.

Καθώς είμαστε πιστοποιημένοι μπορούμε να πωλούμε χύμα φρούτα και λαχανικά, χύμα άλευρα, δημητριακά, σπόρους και ψωμί και μπορείτε να είστε σίγουροι πως αυτό που αναγράφουμε ως βιολογικό καρότο είναι όντως βιολογικό καρότο. Και είναι, γιατί απλά ποτέ δεν προμηθευόμαστε μη βιολογικά προϊόντα.

Διαθέτουμε μόνο βιολογικά πιστοποιημένο κρέας, όλα τα ψάρια μας εκτρέφονται με βιολογικές μεθόδους και οι περισσότερες μπύρες, τα κρασιά και τα οινοπνευματώδη, όπως και οι χυμοί, οι καφέδες και τα αναψυκτικά μας είναι βιολογικά. 

Συγκατάθεση για cookie