ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΦΥΣΙΚΟ
ΒΙΩΣΙΜΟ

ΦΥΣΙΚΟ

Η δέσμευσή μας παραμένει σταθερή: Όχι στα επεξεργασμένα τρόφιμα, όχι στα υδρογονωμένα λίπη και ένα μεγάλο όχι στα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα.

Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους προμηθευτές και τους καλύτερους παραγωγούς για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των τροφίμων και των καλλυντικών. Δεν διακινούμε προϊόντα που περιέχουν συνθετικά γλυκαντικά, χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, ούτε τρόφιμα που περιέχουν υδρογονωμένα λίπη, και βέβαια πάντα λέγαμε ένα μεγάλο «όχι» στα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα(GMO),όπως και στο κρέας από ζώα που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές.

Τα καλλυντικά που διαθέτουμε περιέχουν φυσικά ή πιστοποιημένα οργανικά συστατικά και δεν περιλαμβάνουν χημικά και άλλες ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για την επιδερμίδα και το περιβάλλον. Δεν πωλούμε καλλυντικά που οικειοποιούνται «πράσινα» στοιχεία και παρουσιάζουν τα προϊόντα τους ως φυσικά, ενώ στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν ένα ελάχιστο ποσοστό φυσικών πρώτων υλών.

Η προσήλωσή μας στα ποιοτικά αυτά κριτήρια και η συνεργασία μας με τις τοπικές κοινότητες και τους αγροτικούς συνεταιρισμούς είναι ένας τρόπος στήριξης σε όσους εργάζονται με τις αρχές της βιώσιμης γεωργίας. Ένα χέρι βοήθειας στους νέους παραγωγούς που θέλουν να ενταχθούν στις βιολογικές καλλιέργειες ,αλλά και σε όλα τα ελληνικά, παραδοσιακά προϊόντα (ΠΟΠ), τα οποία δεν είναι ακόμα διαθέσιμα ως βιολογικά.

Συγκατάθεση για cookie