• -31%
Rhodiola 1000mg  30 ταμπ.  Nature's Plus
search
  • Rhodiola 1000mg  30 ταμπ.  Nature's Plus
  • Rhodiola 1000mg  30 ταμπ.  Nature's Plus

Rhodiola 1000mg 30 ταμπλέτες, Nature's Plus

6027
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κάθε ταμπλέτα παρατεταμένης αποδέσμευσης περιέχει 1000 mg τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Rhodiola rosea, περιεκτικότητας, κατ’ελάχιστον, 2,3% σε rosavin, 2,8% σε salidroside, 70% σε polyphenols, 5,4% σε betavicianosides 1,4% σε rosin, 1,2% σε rosarin. Ενεργή βάση 100 mcg από τιτλοδοτούμενα εκχυλίσματα green tea, grape seed, red wine, elderberry, broccoli, spinach, spirulina, chlorella.

49,27 €
71,41 €
με ΦΠΑ

Συνήθης Χρήση: Μία ταμπλέτα την ημέρα.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ

Βοτανική (και αγγλική) ονομασία: Camellia sinensis (Green Tea) Ενεργό μέρος φυτού: Φύλλο Ενεργά συστατικά: catechins (polyphenols) Ιδιότητες: Περιέχει πολυφαινόλες, ισχυρά αντιοξειδωτικά. Εμποδίζει την οξείδωση της χοληστερίνης (LDL) ασκώντας ευεργετική δράση στην καρδιά. Μελέτες με ζώα και επιδημιολογικές μελέτες (όχι ακόμα διπλές-τυφλές μελέτες με ανθρώπους) δείχνουν αξιόλογη αντικαρκινική (προληπτική/θεραπευτική) δράση, ιδίως για καρκίνο πνευμόνων, οισοφάγου, στομάχου, λεπτού και παχέος εντέρου, παγκρέατος, στήθους. Αντιβακτηριακό. Ευεργετικό στην ουλίτιδα. Βοηθητικό αδυνατίσματος (κυρίως λόγω της πολυφαινόλης epigallocatechin). Συνεργικά βότανα: OPC, Red wine, Borage oil, Garlic Αντενδείξεις - Προφυλάξεις: Πολύ ασφαλές. Περιέχει καφεΐνη (στη μισή ποσότητα απ`ότι ο καφές). Η οποία σε ευαίσθητα άτομα μπορεί να προκαλέσει ευερεθιστικότητα, αϋπνία, στομαχική διαταραχή. Τα ποιοτικά τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα περιέχουν σημαντικά μεγαλύτερο ποσοστό πολυφαινολών και μικρότερο ποσοστό καφεΐνης σε σχέση με τα ροφήματα.

ΡΟΔΙΟΛΑ

Βοτανική ονομασία: Rhodiola rosea Ενεργό μέρος φυτού: Ρίζα Ενεργά συστατικά: polyphenols, rosavins, salidroside, beta vicianosides, rosin, rosarin Ιδιότητες: Σιβηριανό βότανο με πολύ αξιόλογες ιδιότητες. Είναι αντιοξειδωτικό, αυξάνει την αντίσταση στο σωματικό και ψυχολογικό στρες, βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη, προλαμβάνει τη νοητική εξάντληση. Πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις κατάπτωσης, μετά από έντονο σωματικό ή νοητικό στρες και στα συνοδευτικά συμπτώματα: αίσθημα κόπωσης, μείωση εργασιακής απόδοσης, δυσκολίες στον ύπνο, ευερεθιστικότητα, ανορεξία, υπέρταση, πονοκεφάλους. Πολύ χρήσιμο, επίσης, σε σπουδαστές, και σε όσους κάνουν πνευματική εργασία, καθώς και στους αθλητές, και σε όσους κάνουν δίαιτες αδυνατίσματος (έχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες). Μελέτες με ζώα έδειξαν αντικαρκινικές και καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες. Συνεργικά βότανα: Siberian ginseng, Αντιοξειδωτικά βότανα (όπως Green tea, Grape seed, Broccoli) Αντενδείξεις - Προφυλάξεις: Η μέχρι τώρα έρευνα δείχνει ότι η ροδιόλα είναι πολύ ασφαλής χωρίς τοξικότητα. Ο καταναλωτής θα πρέπει να προσέχει, γιατί από τα 50 είδη ροδιόλας μόνο η Rhodiola rosea που δεν είναι τιτλοδοτημένη ή είναι τιτλοδοτημένη ως προς λίγα μόνο ενεργά συστατικά μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματική.

ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ

Η σπιρουλίνα είναι ένα γαλαζοπράσινο μικροφύκος (φυτοπλαγκτόν) με εκπληκτική περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά: 65-71% υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη με τα 8 απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες (ιδίως βήτα καροτίνη, Β-12), μέταλλα και ιχνοστοιχεία (ιδίως ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο), λιπαρά οξέα (ιδίως λινολεϊκό, αραχιδονικό και GLA), χλωροφύλλη, καθώς και την χρωστική αντιοξειδωτική ουσία φυκοκυανίνη που σε πειράματα με καρκινοπαθή ποντίκια (καρκίνος ήπατος) παρέτεινε το χρόνο ζωής τους. Πειράματα σε ζώα έχουν δείξει ότι μειώνει τη χοληστερίνη, είναι αντιαλλεργική και αποτοξινωτική, ενώ έχει ανοσοενισχυτικές, ηπατοπροστατευτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Είναι επίσης, αντικαρκινική, ιδίως ως προς τον καρκίνο του στόματος, αφού, σύμφωνα με μια μελέτη με ασθενείς που μασούσαν καπνό, η λήψη 1000mg σπιρουλίνας ημερησίως οδήγησε σε πλήρη υποχώρηση των καρκινικών στοματικών πληγών στο 44% των ασθενών. Η σπιρουλίνα συνιστάται ιδιαίτερα στους φυτοφάγους (λόγω της Β-12) και σε όσους κάνουν νηστεία ή δίαιτα, γιατί μειώνει την πείνα, ενώ βοηθάει στην αποβολή των τοξινών. Μπορεί να βοηθήσει τους υπογλυκαιμικούς, όταν λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων. Εξαιρετική στην αναιμία από σίδηρο, ιδίως στους φυτοφάγους.

Τα τελευταία χρόνια τα Herbal Actives καθιερώθηκαν σαν η πιο αξιόπιστη και ισχυρή βοτανική σειρά διεθνώς. Εν τούτοις, υπάρχουν άτομα, όπως εκείνα που εργάζονται πάρα πολύ ή υπό συνθήκες στρες, τα οποία είναι δυνατόν να ωφεληθούν περισσότερο από ακόμη ισχυρότερα βότανα. Τα Herbal Actives Extended Release περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα βοτάνου και έχουν τη δυνατότητα αποδέσμευσης για 12 συνεχείς ώρες, αξιοποιώντας το φυσικό σύστημα extended release Microgel.

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

Origin
Foreign
Bio
Όχι
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie