bio-product
search

Βιολογικό Έλαιο Αγριοτριανταφυλλιάς Ψυχρής Έκθλιψης / Organic Cold Pressed Rosehip Oil 30ml La Saponaria

13893
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς ψυχρής έκθλιψης. Βελτιώνει την ελαστικότητα & αναγεννά την επιδερμίδα! Περιέχει βιταμίνες Ε - Κ.

8,90 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Ένα ελιξίριο νεότητας που αναγεννά την επιδερμίδα!

Το έλαιο Αγριοτριανταφυλλιάς είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς!Είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, όπως είναι το λινολεϊκό οξύ (επανορθώνει την επιδερμίδα), η Βιταμίνη Ε (αντιοξειδωτική), και Κ (έχει εξαιρετική δράση ενάντια στις κηλίδες και την γήρανση της επιδερμίδας), το σκουαλένιο (έχει καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση) και η ρετινόλη (που ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση).

Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς της La Saponaria είναι 100% αγνό και παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς είναι γνωστό και συνiστάται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης για την πρόληψη των ραγάδων χάρη στις αναγεννητικές του ιδιότητες αλλά είναι και εξαιρετικά αποτελεσματικό στη μείωση των ρυτίδων αλλά και των ουλών.Για το λόγο αυτό το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς συστήνεται ως ένα αντιγηραντικό συστατικό με εξαιρετική σμηγματορυθμιστική δράση που το καθιστά ιδανικό για την μεικτή και ακνεϊκή επιδερμίδα.

Είναι εξίσου εξαιρετικό για το σώμα: χαρίζει ελαστικότητα και απαλότητα, προλαμβάνει και μειώνει τις ραγάδες και επιταχύνει την επούλωση των ουλών και των εγκαυμάτων από τον ήλιο.

Υπάρχει όμως και κάτι περισσότερο!!!.... το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς αναζωογονεί ακόμα και τα μαλλιά αλλά και τα νύχια!

Ενεργά Συστατικά:

  • Δαμασκηνό Τριαντάφυλλο: Αντι-καταθλιπτικό και Αντιγηραντικό.
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Rosa Moschata Seed Oil

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό πρρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με δύο τρόπους:
1) Μόνο του ως κρέμα προσώπου.
    Εφαρμόστε 2 σταγόνες απευθείας στην επιδερμίδα σας κάνοντας μασάζ έως ότου απορροφηθεί εντελώς.

2) Για να ενισχύσετε την κρέμα ή το σέρουμ σας.
    Προσθέστε 1 με 2 σταγόνες στην αγαπημένη σας κρέμα ή το σέρουμ σας. Θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της κρέμας και του σέρουμ σας και θα κάνει την υφή της πιο ελαφριά και ευκολότερη στο να απορροφηθεί!

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie