• Νέο
search

Puls Nutrition EAA Amino Drink Lime 330ml

16477
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ενεργειακό ποτό με αμινοξέα και καφεΐνη, ιδανικό είτε για πριν είτε κατά την διάρκεια της προπόνησης με στόχο την μείωση του αισθήματος της κόπωσης καθώς και την αύξηση της αντοχής.

2,20 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 19 τεμάχια.

Το EAA ενεργειακό ποτό περιέχει τα απαραίτητα αμινοξέα τα οποία δεν μπορεί να παράξει ο οργανισμός, επομένως πρέπει να τα λάβει μέσω της διατροφής. Επιπροσθέτως, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, καθώς και η καφεΐνη που περιέχει στην σύνθεση του αυξάνουν την αντοχή ενώ μειώνουν το αίσθημα της κόπωσης.

- Όλα τα 9 απαραίτητα αμινοξέα

- 3,4gr EAA σε κάθε κουτάκι και βιταμίνες Β

- 105mg καφεΐνης

- Μηδενική προσθήκη ζάχαρης

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Νερό, διοξείδιο του άνθρακα, ρυθμιστής οξύτητας (μηλικό οξύ), L-λευκίνη, L-λυσίνη, L-βαλίνη, L-φαινυλαλανίνη, L-ισολευκίνη, L-θρεονίνη, L-ιστιδίνη, αρωματικές ύλες, καφεΐνη, γλυκαντικό (σουκραλόζη), DL-μεθειονίνη, L-τρυπτοφάνη, β-καροτένιο, παντοθενικό (βιταμίνη Β5), βιταμίνη Β6, χλωροφύλλη, βιοτίνη, βιταμίνη Β12.

Μπορεί να περιέχει ίχνη: αυγού, γλουτένης, σόγιας και γάλακτος

Nutritional values 100 ml 330 ml
Energy kJ (kcal) 16 (4) 53 (13)
Carbohydrates 0 g 0 g
   of which sugars  0 g 0 g
Other ingredients
330 ml
EAA (L-leucine, L-lysine, L-valine, L-isoleucine, L-phenylalanine, L-threonine, L-histidine, DL-methionine, L-tryptophan) 3386 mg
Caffeine 105 mg
Vitamins and minerals 100 ml
330 ml
Vitamin B6 0,21 mg (15%*) 0,70 mg (50%*)
Vitamin B12 0,38 μg (15%*)
1,5 μg (50%*)
Biotin 7,5 μg (15%*)
25 μg (50%*)
Pantothenic acid 0,90 mg (15%*) 3 mg (50%*)
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie