search

Αλεύρι από Ίνες Μπαμπού 500g Βιοαγρός

15655
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι ίνες μπαμπού είναι φυτικές ίνες που προέρχονται από το στέλεχος του μπαμπού. Οι ίνες μπαμπού (σε μορφή αλεύρου) δεν απορροφούνται κατά την πέψη, αποτελούν ιδανική λύση για διαβητικούς και για όσους ακολουθούν διατροφές όπως Dukan, Paleo, Keto.

4,80 €
με ΦΠΑ

Τα φυσικά χαρακτηριστικά του μπαμπού, επιτρέπουν την εφαρμογή του σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας τροφίμων. Οι ίνες μπαμπού δεν απορροφώνται κατά τη διάρκεια της πέψης, έτσι ώστε να μπορούν να ενσωματωθούν απόλυτα στην παλαιολιθική δίαιτα σε διαβητικές διατροφές και σε εκείνους που θέλουν να χάσουν βάρος. Αυτό αυξάνει την περιεκτικότητα σε ίνες των προϊόντων αρτοποιίας και επιβραδύνει την απορρόφηση των υδατανθράκων.

Αλεύρι – Ίνες Μπαμπού 100%

Ενέργεια               808 kj/ 202 kcal
Λιπαρά:
0.3g
Kορεσμένα:
<0.1g
Υδατάνθρακες:
<0.1g
Σάκχαρα:
<0.1g
Εδώδιμες Ίνες:
99.0g
Πρωτεΐνες:
0.2g
Αλάτι:
<0.01g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie