• -20%
Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών με Βιολογικό Δενδρολίβανο, 400 ml / Για κανονικό προς λιπαρό τύπο μαλλιών, Faith In Nature
search
  • Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών με Βιολογικό Δενδρολίβανο, 400 ml / Για κανονικό προς λιπαρό τύπο μαλλιών, Faith In Nature

Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών με Βιολογικό Δενδρολίβανο, 400 ml / Για κανονικό προς λιπαρό τύπο μαλλιών, Faith In Nature

11698
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά μαλακτικής κρέμας μαλλιών με Βιολογικό Δενδρολίβανο σε ασυναγώνιστη τιμή από το βιολογικό μας κατάστημα Greenhousebio.gr. Η κρέμα μαλλιών αξιοποιεί τα πολλαπλά οφέλη του ελαίου δενδρολίβανου για να αναζωογονήσει τις αισθήσεις και να καθαρίσει απαλά τα λιπαρά μαλλιά.

8,40 €
10,50 €
με ΦΠΑ

Το δεντρολίβανο είναι επίσης γνωστό ότι προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών και καταπραΰνει ένα ξηρό και με φαγούρα τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντας τα μαλλιά πιο γεμάτα, πιο απαλά και πιο υγιή. Η μαλακτική κρέμα μας με Δενδρολίβανο είναι vegan και χωρίς σκληρότητα, ιδανική για όσους θέλουν να είναι τόσο ευγενικοί με τον πλανήτη όσο και με τα μαλλιά τους.

  • Βιολογικό μαλακτικό για κανονικά έως λιπαρά μαλλιά
  • Χωρίς Parabens και SLS
  • Φτιαγμένο με 100% φυσικό άρωμα & αιθέρια έλαια
  • Εγκεκριμένη Εταιρεία Vegan και περιποίηση μαλλιών χωρίς σκληρότητα
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Μετά το σαμπουάν, απλώστε την μαλακτική κρέμα σε βρεγμένα μαλλιά, απλώνοντάς τη μέχρι τα άκρα. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε τα μαλλιά σας για 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό έως ότου τα μαλλιά δεν έχουν υπολείμματα κρέμας. Χρησιμοποιήστε το με το σαμπουάν Δενδρολίβανο για απόλυτη χαλάρωση και καλύτερα αποτελέσματα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με καθαρό νερό. Εάν εμφανιστεί ερεθισμός, σταματήστε τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie