greek-product
Γλυκό Κουταλιού Παστέλι, 240 γρ., Γιάμ
search
  • Γλυκό Κουταλιού Παστέλι, 240 γρ., Γιάμ
  • Γλυκό Κουταλιού Παστέλι  240gr  Γιαμ

Γλυκό Κουταλιού Παστέλι, 240 γρ., Γιάμ

6331
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά γλυκού του κουταλιού παστέλι της Γιαμ, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο γλυκό ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια των γiαm. Καβουρδισμένο σουσάμι, καβουρδισμένα φουντούκια, καβουρδισμένα αμύγδαλα, εξαιρετικό μυρωδάτο μέλι και σιρόπι καραμέλας....μια ενεργειακή μπάρα...στο κουτάλι σου.

5,10 €
με ΦΠΑ

Θέλει καλό ανακάτεμα πριν το σερβίρουμε.

Πρόταση σερβιρίσματος: Τρώγεται όπως είναι, προσθέστε το στα δημητριακά, σερβίρεται πάνω σε γιαούρτι ή παγωτό.

Σερβίρεται όπως είναι σαν γλυκο κουταλιού, είναι πολύ ωραίο μέσα στα δημητριακά για πρωινό, είναι πολύ ωραίο πάνω απο γιαούρτι, και στο cheese cake αντί για μαρμελάδα.

Η ιστορία των γλυκών του κουταλιού έχει μια μαγεία. Τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά...βρασμένα σε γλυκό σιρόπι…ακόμα και τα άγουρα! Ποιος μπορεί να σκέφτηκε για πρώτη φορά να τα βράσει μέσα σε ένα γλυκό σιρόπι… Μήπως κάποια καλή νοικοκυρά σκέφτηκε να αρωματίσει το μούστο που έβραζε για να κάνει μουσταλευριά με μερικά κομμάτια φρέσκα κυδώνια που ωριμάζουν την ίδια εποχή…. πώς θα τα φύλαγε τόσα κυδώνια… γίνανε και πολλά φέτος θα σκέφτηκε… ας βάλω και δυο, τρία κομμάτια στο μούστο να δούμε πώς θα γίνει…

Kι έγινε η μουσταλευριά άλλο πράγμα …

αλλά και αυτά τα κομμάτια…

για να δοκιμάσω … .....μμμμμμ!!! ωραία έγιναν! Θα βράσω μερικά να έχουμε κυδώνια όλο το χειμώνα…κι έτσι μπορεί να έγινε...ποιος ξέρει!Οι γυναίκες έχουν σατανικό μυαλό !!.... Πολύ καλή ιδέα όμως πρέπει να το αναγνωρίσουμε! Μαθήματα οικιακής οικονομίας, από γυναίκες με φαντασία, μεράκια, και με εκπληκτική εφευρετικότητα.

Μέσα στα βαζάκια γιαμ θα βρείτε αγνές γεύσεις φτιαγμένες από τη Αύρα Πανουσοπούλου με πολύ κέφι, πολύ προσοχή & πολύ μεράκι. Πρωτότυπες γεύσεις για όλες σας τις αναζητήσεις που έχουν σχέση με το καλό φαγητό Από την Αγιά της Λάρισας κατευθείαν στο πιάτο σας ...

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie