greek-product bio-product
search

Μέλισσες οι Μάγισσες Βιολογικό Μέλι Πεύκο Ερείκης 480g

16108
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Aroma Φθινοπώρου Οι Μέλισσες οι μάγισσες από τα πευκοδάση της Κασσάνδρας ταξίδεψαν στην ορεινή Χαλκιδική πάντρεψαν αρμονικά τη δροσοσταλιά των πεύκων με τα αρώματα της σουσούρας σε ένα φυσικό χαρμάνι μελιού μοναδικής γεύσης. Φυσικό χαρμάνι

8,55 €
με ΦΠΑ

Η μελισσοκομική παράδοση της Χαλκιδικής έρχεται από πολύ παλιά. Οι μέλισσες Apis melifera δουλεμένες χρόνια και χρόνια από πολλές γενιές μελισσοκόμων της Χαλκιδικής, μετεξελίχθηκαν στην γνωστή στους μελισσοκόμους Χαλκιδικιώτικη Ράτσα. Μέλισσες παραγωγικές, ήπιες και συνεργάσιμες, γλυκές ακόμη και στο κέντρισμά τους. Αληθινές μάγισσες της φύσης.

Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες. Πραγματικές μάγισσες του δάσους που τρυγούν αυτή την άγρια φύση και με τρόπο μαγικό συνθέτουν ανεπανάληπτα γευστικά χαρμάνια.

ΜΕΛΙ ΥΨΗΛΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ:

⦁ 2018 EXCELLENT-Very Good ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ BIOLMIEL BOLOGNA 2018

Origin
Greek
Bio
Ναι

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 100g

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ENERGY 248Kcal
ΛΙΠΗ FAT 0g
ΣΑΚΧΑΡΑ SUGARS 62.1g
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ PROTEIN 0.18g
ΒΙΤΑΜΙΝΗ C VIT C 2.3mg
ΒΙΤΑΜΙΝΗ B5 VIT B5 0.05mg
ΚΑΛΙΟ (K) 0.33mg
ΑΣΒΕΣΤΙΟ (Ca) 0.53mg
ΜΑΓΝΗΣΙΟ (Mg) 0.32mg
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie