search

Σακκούλες Απορριμάτων από Ανακυκλώσιμα Υλικά 12τμχ (με κορδόνια), If You Care

14081
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι ανακυκλωμένες σακούλες απορριμμάτων If You Care είναι κατασκευασμένες από τουλάχιστον 89% ανακυκλωμένο υλικό μετά την κατανάλωση. Οι ανακυκλωμένες σακούλες απορριμμάτων έχουν τη μεγαλύτερη ποσότητα ανακυκλωμένου υλικού που διατίθεται στην αγορά.

5,50 €
με ΦΠΑ

Οι σακούλες If You Care συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών CO2, της κατανάλωσης πετρελαίου και των απορριμμάτων υγειονομικής ταφής. Η χρήση 1 κιλού (2,2 λίβρες) ανακυκλωμένου πλαστικού πολυαιθυλενίου αντί για την παραγωγή νέου πλαστικού πολυαιθυλενίου μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά τουλάχιστον 1,5 kg και την κατανάλωση αργού πετρελαίου κατά 2 λίτρα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie