bio-product
search

Your Organic Nature Βιολογικό Αγγουράκι Τουρσί Γλυκόξινο 670g

16297
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα τουρσιά Your Organic Nature είναι ιδανικά για κάθε είδους περιστάσεις. Νόστιμα από μόνα τους, ψιλοκομμένα σε σαλάτες ή όπου αλλού προτιμάτε . Με την αξιόπιστη ποιότητα των βιολογικών προιόντων.

6,40 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 7 τεμάχια.

Η μέθοδος παρασκευής τροφίμων τουρσί άρχισε από πολύ παλιά λόγω της ανάγκης συντήρησης τροφίμων κυρίως λαχανικών. Με τη μέθοδο αυτή, τα τρόφιμα συντηρούνταν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από όσο θα μπορούσαν να διατηρηθούν με φυσικό τρόπο.

Μία λωρίδα τουρσί έχει μόνο 5 θερμίδες και αποτελεί πλούσια πηγή βιταμινών και μετάλλων Ένα δόρυ παρέχει περίπου το 7% της καθημερινής ανάγκης για βιταμίνη Κ η οποία βοηθά στην υγεία των οστών και τη σωστή πήξη του αίματος.

Ένα ολόκληρο αγγουράκι τουρσί περιέχει ποσότητες βιταμίνης Α η οποία ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα , και περιέχει ένα μικρό ποσοστό της ημερήσιας αναγκαίας κατανάλωσης για ασβέστιο, κάλιο και βιταμίνη C.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Αγγουράκια*, αλκοολούχο ξύδι*, ζάχαρη τεύτλων*, θαλασσινό αλάτι, άνηθος*, σπόροι μουστάρδας*, μπαχαρικά* (κρεμμύδια*, κόλιανδρος*, μάραθο*, πιπέρι*), ενισχυτικό κιτρικό ασβέστιο, εκχυλίσματα βοτάνων*. =* Βιολογικό

Ενέργεια 34 kcal (145 kJ)
Λίπος 0,2 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 6,1 γρ
Σάκχαρα 4,5 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 0,6 γρ
Πρωτείνη 0,4 γρ
Αλας 1,7 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie