• -12%
bio-product
Βιολογικό Μολύβι Χειλιών Soft Lipliner No3 Red, Lavera
search
  • Βιολογικό Μολύβι Χειλιών Soft Lipliner No3 Red, Lavera
  • Βιολογικό Μολύβι Χειλιών Soft Lipliner No3 Red, Lavera

Lavera Μολύβι Χειλιών Soft Lipliner No3 Red, Βιολογικό

1559
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μολύβι χειλιών για προσδιορισμό του περιγράμματος των χειλιών εξωτερικά, αλλά και για άπλωμα σε όλα τα χείλη (γέμισμα). Καταπραϋντική, κρεμώδες δομή και μακράς διαρκείας. Ειδικά σχεδιασμένο με επιλεγμένα βιολογικά συστατικά, όπως τα έλαια jojoba, που προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών και προσδίδουν πλούσια φροντίδα θρέψης.

5,19 €
5,90 €
με ΦΠΑ

To Μολύβι Χειλιών Χρησιμοποιείται μόνο του ή σε συνδυασμό με τα υπέροχα κραγιόν ή τα λιπγκλος της lavera

Συστατικά CTFA/INCIjojoba oil (hardened), triglycerides (vegetable oil blend), meadowfoam seed oil, mango seed oil *, candelilla wax, maltodextrin, silicon minerals, shea butter *, macadamia nut oil *, carnauba wax *, vitamin E, sunflower oil, vitamin C, may contain mica, titanium dioxide, carmine, iron oxides, manganese violet * συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie