greek-product
search

Geodi Μαρμελάδα Μανταρίνι Αυθεντική 350g

16312
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μοναδική , γιατί περιέχει 85% φρέσκο ελληνικό φρούτο Αυθεντική, Ελληνική, παράγεται μόνο από ελληνικά φρούτα Υγιεινή-Αγνή , γιατί δεν περιέχει πηκτίνες, πρόσθετα χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά και έχει υψηλή διατροφική αξία

5,45 €
με ΦΠΑ

Τα μανταρίνια είναι μια πολύ καλή επιλογή για να αυξήσεις την πρόσληψη φυτικών ινών μιας και σου παρέχουν περισσότερο από 10% των ημερήσιων αναγκών σου. Είναι πολύ σημαντικές για τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και την επίτευξη της γλυκαιμίας. Ακόμα, η επαρκής πρόσληψη είναι το μυστικό για την πρόληψη και αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.

Μεταξύ των εσπεριδοειδών, τα μανταρίνια έχουν το υψηλότερο περιεχόμενο σε καροτενοειδή και πιο συγκεκριμένα είναι ιδιαιτέρως πλούσια σε β-κρυπτοξανθίνη, η οποία δίνει και το έντονο πορτοκαλί χρώμα και είναι εκείνη η ουσία που τα διαφοροποιεί από τα πορτοκάλια.

Μανταρίνι, Ζάχαρη, Χυμός Λεμονιού
Παρασκευάζεται από 85γρ. φρέσκου φρούτου ανά 100γρ. τελικού προϊόντος. Δεν περιέχει πηκτίνη, πρόσθετα, τεχνητά χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά.

Διατροφική Δήλωση ανά 100g
Ενέργεια: 1113kJ/265kcal Λιπαρά: 0.1g εκ των οποίων κορεσμένα: 0g Υδατάνθρακες: 64g εκ των οποίων σάκχαρα: 62g Πρωτεϊνες: 0,5g Αλάτι: 0.0025g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie