bio-product
Μολύβι ματιών grass green, GRN
search
  • Μολύβι ματιών grass green, GRN
  • Μολύβι ματιών grass green, GRN
  • Μολύβι ματιών grass green, GRN

Μολύβι ματιών grass green, GRN

12451
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά μολυβιού ματιών Grass Green, GRN, σε ασυναγώνιστη τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Η απαλή & ευχάριστη υφή του, κάνει δυνατή την εφαρμογή του χρώματος με ακρίβεια, χάρη στην καλή ποιότητα της χρώσης του. Τα πολύτιμα έλαια από καρύδα, jojoba, αβοκάντο & σπόρο baobab θρέφουν τα μάτια σε κάθε εφαρμογή, ενώ το κερί carnauba παρέχει καλή προσκόλληση του χρώματος στο βλέφαρο!

6,95 €
με ΦΠΑ

Η κρεμώδης υφή μπορεί όμορφα να απλωθεί, δημιουργώντας στο μάτι το smokey εφέ. Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις.

Οι αποχρώσεις “Black lava”, “Stone grey”, “Brown mud”, “Blue ocean” και “Grass green” είναι κλασικές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Cocos Nucifera (Coconut) Oil [1]Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil [1]Copernica Cerifera (Carnauba) Wax [1]SilicaOryzanolPersea Gratissima (Avocado) Oil [1]Adansonia Digitata Seed Oil [1]Tocopherol (vitamin E)Glyceryl undecylenateCI 77491 (Iron Oxide)CI 77499 (Iron Oxide)CI 77891 (Titanium Dioxide)CI 77492 (Iron Oxides)

1. Από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie