• -10%
Διπλό Ντράμς, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι
search
  • Διπλό Ντράμς, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι
  • Διπλό Ντράμς, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι

Διπλό Ντράμς, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι

8835
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά διπλού ντραμς της Plantoys, στην καλύτερη τιμή, από τα μουσικά παιχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Δύο διαφορετικά στο μέγεθος ξύλινα ντραμς & ένα ζευγάρι ξυλάκια. Το επάνω μέρος του ντραμς είναι από καουτσούκ. Ετοιμαστείτε για συναυλία !!

65,29 €
72,54 €
με ΦΠΑ

Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών.

Διαστάσεις: 30.2 x 15.5 x 6.6 cm

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της Plantoys ερεύνησε και πειραματίστηκε με διάφορες φόρμουλες μέχρι να ανακαλύψει το ασφαλέστερο υλικό για τα παιδιά, τους δημιουργούς των παιχνιδιών και το περιβάλλον. Το φυσικό καουτσούκ ! Γνωρίζοντας ότι τα αγαπούν την εξερεύνηση και την ανακάλυψη καινούριων πραγμάτων γύρω τους, η ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα!

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie