search

Pycnogenol 60 Caps 50mg Full Health

14966
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με Πυκνογενόλη σταθεροποιημένο και πατενταρισμένο εκχύλισμα φλοιού γαλλικής πεύκης 65% προκυανιδίνες.

37,50 €
με ΦΠΑ

Το Full Health Pycnogenol 50 mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με πυκνογενόλη από σταθεροποιημένο και πατενταρισμένο εκχύλισμα φλοιού γαλλικής πεύκης (τουλάχιστον 65% προκυανιδίνες).

Το εν λόγω εκχύλισμα έχει μελετηθεί ευρέως τα τελευταία 40 χρόνια, με περισσότερες από 160 κλινικές δοκιμές και 450 επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Η πυκνογενόλη αποτελεί το εκχύλισμα από τον φλοιό του πεύκου και περιέχει ουσίες όπως φλαβονοειδή, προκυανιδίνες και φαινολικά οξέα, με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. *

Η πυκνογενόλη συμπληρωματικά έχει συσχετιστεί με τη συμβολή της στην καρδιαγγειακή υγεία, συμβάλλει στα υγιή επίπεδα καλής χοληστερόλης (HDL) και έχει συσχετιστεί με μειωμένους δείκτες φλεγμονής στο αίμα και συγκεκριμένα με την C-αντιδρώσα πρωτεϊνη. *

Προτείνεται υποστηρικτικά σε άτομα με αυξημένο βάρος, μεταβολικό σύνδρομο, διαταραχές των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα και διαταραγμένο λιπιδαιμικό προφίλ. *

* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

 Σταθεροποιημένο και πατενταρισμένο εκχύλισμα φλοιού γαλλικής πεύκης (Pycnogenol) με 65 % περιεκτικότητα σε προκυανιδίνες,υλικό κάψουλας φυτική κυτταρίνη  

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και

γενετικά τροποποιημένα συστατικά 

 Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα.

Περιεκτικότητα ανά Δόση% ΣΗΠ*
Πυκνογενόλη 50 mg -
αποδίδει 65% κατ' ελάχιστο προακυανιδίνες 32.5 mg -
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie