search

Reishi Extract 90 Caps Full Health

14968
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα του μανιταριού Reishi Ganoderma Lucidum.

20,25 €
με ΦΠΑ

Το μανιτάρι Reishi (Ganoderma lucidum), ένας φαρμακευτικός μύκητας που έχει χρησιμοποιηθεί για τις ιαματικές του ιδιότητες για χιλιάδες χρόνια, είναι μία πραγματική “υπερτροφή”. Επίσης γνωστό ως “Ling Zhi” στην κινεζική γλώσσα, έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και ενισχύει τη μακροζωία, την καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την πνευματική διαύγεια. Ίσως για αυτούς τους λόγους του έχουν δώσει το προσωνύμιο βασιλιάς των μανιταριών.

Σε όλες τις ολιστικές ιατρικές πρακτικές, το Reishi θεωρείται προσαρμογόνο βότανο, δηλαδή ουσία που μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις αρνητικές επιδράσεις του στρες στο σώμα και στο πνεύμα μας.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τη χρήση των μανιταριών Reishi είναι ότι είναι ικανά να κάνουν τόσο πολλά αλλά παράλληλα είναι μη τοξικά και έχουν σχεδόν μηδενικές παρενέργειες. Στην πράξη, οι περισσότεροι άνθρωποι παρατηρούν μια γρήγορη βελτίωση στα επίπεδα ενέργειας τους, στις διανοητικές ικανότητες και στη διάθεση τους ενώ παράλληλα βιώνουν μια μείωση σε πόνους, αλλεργίες, πεπτικά προβλήματα και λοιμώξεις.

Λειτουργώντας ως «ανοσοποιητής», το μανιτάρι reishi βοηθά στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας, επαναφέρει το σώμα στην κατάσταση ομοιόστασης και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό, βοηθώντας στην καταπολέμηση των φλεγμονών και των καρκινογόνων συνθηκών .

Σύμφωνα με έρευνες τα μανιτάρια reishi δρουν ως κανονικοποιητική ουσία, ρυθμίζοντας διάφορες κυτταρικές λειτουργίες και συστήματα, όπως το ενδοκρινικό (ορμονικό), το ανοσοποιητικό, το καρδιαγγειακό, το κεντρικό νευρικό και το πεπτικό.

ΤΟ REISHI KAI Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η έρευνα δείχνει ότι πολλές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις που βρίσκονται στα μανιτάρια Reishi αλλάζουν τον τρόπο που τα νεύρα μεταδίδουν μηνύματα στον εγκέφαλο, βελτιώνουν τις διάφορες λειτουργίες του ενδοκρινικού και του κεντρικού νευρικού συστήματος και εξισορροπούν τις ορμόνες με φυσικό τρόπο. Το μανιτάρι Reishi χρησιμοποιείται για να μειώσει τα συμπτώματα του διαβήτη, της κόπωσης και τις ορμονικές ανισορροπίες, βελτιώνοντας παράλληλα τη γονιμότητα και την αναπαραγωγική υγεία.

Τα προσαρμογόνα βότανα σαν τα μανιτάρια Reishi είναι ένα κομμάτι του παζλ, όταν πρόκειται για τη διατήρηση της σωστής ισορροπίας μέσα στο σώμα [άλλες σημαντικές πτυχές περιλαμβάνουν μια υγιεινή διατροφή ΚΑΙ άσκηση] διότι πιστεύεται ότι συμβάλουν στην ενίσχυση του πεπτικού συστήματος, όπου γίνεται η διάσπαση και η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, και κατ’ επέκταση στην πληρέστερη θρέψη και τον εφοδιασμό των κυττάρων με τα απαραίτητα συστατικά.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εκχύλισμα καρπού(σώματος) μανιταριού Reishi ( Ganoderma lucidum ) τυποποιημένο για 30% πολυσακχαρίτες και 2% τριτερπένια,

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: σταθεροποιητής - υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (συστατικό του κελύφους της κάψουλας)

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

 Λαμβάνετε έως 2 κάψουλες την ημέρα.

Θρεπτικά Συστατικά 1 cap ΣΗΔ

GANODERMA LUCIDUM 220 mg ***
Το οποίο αποδίδει 30% πολυσακχαρίτες 66 mg ***
Το οποίο αποδίδει 2% τιτερπένια 4.4 mg ***

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie