search

Χλωροφύλλη σε 120 Φυτικές Κάψουλες BIO TONICS

15360
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η χλωροφύλλη BIO TONICS ε ίναι ένα ισχυρό αποτοξινωτικό, επουλωτικό και δυναμωτικό πολύ εργαλείο.

19,85 €
με ΦΠΑ

Η κατανάλωση της χλωροφύλλης σε vegan κάψουλες ή της υγρής χλωροφύλλης πριν ή μετά από μία προπόνηση μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση των μυών. Λόγω της αντιοξειδωτικής δράσης που έχει, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που μπορεί να επηρεάσουν την διαδικασία της αποκατάστασης.

Η υγρή χλωροφύλλη και η χλωροφύλλη σε κάψουλες είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συνδέεται με τη βελτίωση της ανοσοποιητικής λειτουργίας και των γαστρεντερικών διαταραχών. Επίσης συνδέεται με την αποτοξίνωση του αίματος και του πεπτικού, συμπεριλαμβανομένης της εξάλειψης της κακής οσμής του σώματος. Την καταπολέμησης των βακτηρίων και των ερεθιστικών παραγόντων που δημιουργούν ακμή και άλλα προβλήματα στο δέρμα και στην πρόληψη των ελεύθερων ριζών και οξειδωτικών καταστάσεων.

Η χλωροφύλλη BIO TONICS διατίθεται ως προϊόν, πλήρως γνωστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Παρασκευασμένο από τα περίφημα εργαστήρια της Ελληνικής εταιρίας Amhes Phama και πιστοποιημένο από την Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής σε συνθήκες GMP και FDA ελεγχόμενες εγκαταστάσεις.

Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες ημερησίως, πριν το γεύμα. Αποτελεί τη δημοφιλέστερη μορφή.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie