• Νέο
search

La Droguerie Ecologique Σφουγγαράκια Χαλκού 2τμχ.

16202
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Σφουγγάρια από 100% πλεκτό σύρμα χαλκού πάχους 0,22 mm - Χωρίς πλαστικά συνδετικά υλικά (νήμα, κορδόνι, κόλλες). Ιδανικά για να καθαρίσετε και την σκληρότερη κολλημένη βρωμιά από υπολείμματα τροφών, αλλά αρκετά ήπια για να μην βλάψετε τα μαγειρικά σας σκεύη. Ιδανικά για κατσαρόλες, τηγάνια, νεροχύτες, φούρνο, γυαλί και υψηλής ποιότητας χάλυβα. (Μηδέν 0% πλαστικό)

4,50 €
με ΦΠΑ

Καθαρίστε τη σκουριά από μαχαίρια και άλλα μαγειρικά σκεύη, ή ακόμα και τα λαμπερά μέρη του ποδηλάτου, αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας κ.α.

Το μαλακό μέταλλο του χαλκού είναι ένα ιδανικό καθαριστικό - τα χάλκινα σφουγγάρια αφαιρούν απαλά ακόμα και την πιο επίμονη βρωμιά χωρίς να γρατζουνίζουν τις λείες επιφάνειες. Ιδανικό για κατσαρόλες, τηγάνια, εστίες, γυαλί, εμαγιέ σκεύη και χάλυβα. Εξαιρετικά μακράς διάρκειας και αντοχής, πλένεται στο πλυντήριο σε υφασμάτινο σάκο ή κάλτσα. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε τεφλόν.

100% πλεκτό σύρμα χαλκού 0,22 mm - ΧΩΡΙΣ πλαστικό νήμα ή άλλα συνδετικά υλικά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie