snow greek-product bio-product
Παγωτό Μόκα, 200 γρ., Anthema
search
  • Παγωτό Μόκα, 200 γρ., Anthema

Παγωτό Μόκα, 200 γρ., Anthema

13216
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά παγωτού μόκα gluten free, χωρίς ζάχαρη & vegan, της Anthema, σε εξαιρετική τιμή από το παντοπωλείο του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr! Φτιαγμένο μόνο με αγάπη! Χωρίς ζωικά παράγογα, χωρίς λακτόζη & χωρίς γλουτένη!

6,60 €
με ΦΠΑ

Λίγα λόγια για τα προϊόντα Anthema...

Τα υλικά είναι διαλεγμένα με πολλή προσοχή και αγάπη!

Δεν υπάρχει στη λίστα τους η ζάχαρη αλλά ούτε ζωϊκά προϊόντα ή παράγωγα αυτών! Επιπλέον, ο σεβασμός προς την φύση είναι επίσης μια βασική τους αρχή!

Τα τρόφιμα δέχονται την ελάχιστη δυνατή επεξεργασία, έτσι ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα τα θρεπτικά στοιχεία τους!

Χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον ψυχρές αλλά και χαμηλής θερμότητας μεθόδους (πχ. Αφύγρανση) για να διασφαλίσουν τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών.

Παράγουν προϊόντα για διαβητικούς, άτομα με κοιλιοκάκη, αθλητές!

Έτσι, προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που στοχεύουνε στο να αγαπηθούνε από τους γευστικούς κάλυκες, χωρίς οι διατροφικές συνήθειες να υποστούν γευστικούς συμβιβασμούς.

Μόνο έτσι το υγιεινό & θεραπευτικό διατροφικό ταξίδι θα είναι απολαυστικό & μακροχρόνιο!

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ANTHEMA Τ:2421312176

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 2421312176, 113552610, ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 9
Συγκατάθεση για cookie