• -10%
search

Νιώσε & Μάντεψε Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό Plantoys (5242)

14058
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Δεν χρειάζεστε ψηφιακές συσκευές για να εξερευνήσετε βασικές δεξιότητες! Το σετ παιχνιδιού Touch & Guess βοηθά τα παιδιά, να φέρουν στο επίκεντρο τη σωματική επαφή και το διαδραστικό παιχνίδι.

18,00 €
20,00 €
με ΦΠΑ

Με 4 ξύλινους κυλίνδρους με υφή, τα παιδιά καλούνται να εξερευνήσουν τις διαφορετικές αισθήσεις που προσφέρει το καθένα! Σχεδιάστε στην πλάτη ενός συμπαίκτη, και βάλτε τον να προσπαθήσει να μαντέψει ποιο ρολό χρησιμοποιείτε ή να ενσωματώσει τους κυλίνδρους, σε άλλα σενάρια της επιλογής σας για πρόσθετη δυναμική προσέγγιση.

  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη με δέντρα καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλες χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    1,18 σε XΔεν βρέθηκαν δεδομένα για το μήκος (in). X 2,95 ίντσες

    3 cm XΔεν βρέθηκαν δεδομένα για το μήκος (cm). Χ 7,5 εκ

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    Λεπτή κινητικήσυναισθηματικήγλώσσα & επικοινωνίαΑπτικήοπτικήσυγκέντρωση
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie