• -10%
search

Πτεροδάκτυλος Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό Plantoys (5480)

14027
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Προσοχή, είναι ο Πτεροδάκτυλος! Αυτός ο ιπτάμενος δεινόσαυρος, γνωστός και ως Πτερόσαυρος, μπορεί να μεταμορφωθεί σε τρισδιάστατη μορφή, συνδυάζοντας μια ποικιλία διαφορετικών μερών, τόσο από καουτσούκ όσο και από ξύλο.

16,20 €
18,00 €
με ΦΠΑ

Αυτός ο ιπτάμενος δεινόσαυρος, γνωστός και ως Πτερόσαυρος, μπορεί να μεταμορφωθεί σε τρισδιάστατη μορφή συνδυάζοντας μια ποικιλία διαφορετικών μερών, τόσο από καουτσούκ όσο και από ξύλο. Προχωρήστε τη μεταμόρφωση ακόμα παραπέρα προσθέτοντας υλικά της επιλογής σας με μια δόση φαντασίας. Περιλαμβάνεται μια κάρτα infographic για να συνδυάσει τη μάθηση με το παιχνίδι.

Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

9,8 σε Χ 4,5 σε Χ 3,5 ίντσες

25 cm X 11,5 cm X 9 cm

Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
Λογική σκέψηΣυγκέντρωσηΦαντασίαΕπίλυση προβλημάτων ΣυντονισμόςΓλώσσα& Επικοινωνία
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie