search

100% Βιοδιασπώμενα Άοσμα Μωρομάντηλα 0+, 99,9% Νερό 60τεμ. WaterWipes

14532
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Όλοι γνωρίζουμε ότι το δέρμα ενός μωρού είναι πολύ ευαίσθητο. Γι αυτό, πρέπει να το φροντίζουμε και να τo καθαρίζουμε μόνο με τον αγνότερο και πιο φυσικό τρόπο! Τα WaterWipes είναι τα μόνα υγρά μαντηλάκια που έχουν ΜΟΝΟ 2 συστατικά, το νερό και λίγες σταγόνες γκρέιπφρουτ. (99,9% Νερό)

4,10 €
με ΦΠΑ

Η μοναδική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία μας οδηγεί σε ένα προϊόν (κατασκευασμένο σε αποστειρωμένες συνθήκες) που καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα χωρίς την ανάγκη για διάφορα πρόσθετα χημικά συστατικά.

Τα WaterWipes έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να είναι απαλά στo ευαίσθητο δέρμα των βρεφών. Είναι τα μόνα μαντηλάκια που δεν περιέχουν χημικά, αλλά μόνο 99,9% νερό και 0,1% εκχύλισμα από σπόρους γκρέιπφρουτ-ένα φυσικό και φυτικό μαλακτικό.

Τα Waterwipes δεν ερεθίζουν το δέρμα. Αντ’ αυτού, μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή βρεφικής δερματίτιδας από τη πάνα και άλλες δερματικές παθήσεις.

Origin
Foreign
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie