Πάνες Βρεφικές No 2 Mini 3-6kgr Bambo Nature
search
  • Πάνες Βρεφικές No 2 Mini 3-6kgr Bambo Nature
  • Πάνες Βρεφικές No 2 Mini 3-6kgr Bambo Nature
  • Πάνες Βρεφικές No 2 Mini 3-6kgr Bambo Nature
  • Πάνες Βρεφικές No 2 Mini 3-6kgr Bambo Nature

Πάνες Βρεφικές No 2 Mini 3-6kgr., Bambo Nature

6524
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Υπερ απορροφητικές πάνες που αναπνέουν ! Σχεδιασμένες με ελαστικά πλαϊνά για άνεση κινήσεων και πολύ απαλές, εξαιτίας της σαν ύφασμα υφής τους είναι ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Παρασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, αποτελούν τη νέα γενιά από πάνες φιλικές προς το περιβάλλον. Οι πάνες mini της Bambo Nature είναι κατάλληλες για βρέφη 3-6kgr και περιέχουν 30τμχ. στην συσκευασία .

9,10 €
με ΦΠΑ

Διαθέσιμες σε 6 μεγέθη για να ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες από την γέννηση του παιδιού μέχρι την μέρα που δεν θα τις χρειάζεται πια!

Οι πάνες Bambo Nature είναι υγιεινές & ασφαλείς για το δέρμα . Δεν περιέχουν αλλεργιογόνα, αρώματα , χλώριο ή άλλα επιβλαβή χημικά.

Η Bambo Nature δεν κάνει πειράματα σε ζώα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

OPEN CARE ΙΚΕ, 2310757701, 800423557, ΚΑΡΑΟΛΗ Κ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 11 ΕΥΟΣΜΟΣ
Συγκατάθεση για cookie