search

Οικολογικές πάνες Νούμερο 4 για Μωρά και Παιδιά (7-18kg) 50τμχ Tidoo

15611
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι οικολογικές πάνες μιας χρήσης Tidoo Nature που παρασκευάζονται στη Γαλλία, είναι υγιεινές, ασφαλείς και αποτελεσματικές. Επιπλέον εξασφαλίζουν 12ωρη προστασία από διαρροές, φροντίζουν την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα και είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

23,50 €
με ΦΠΑ

Οι οικολογικές πάνες Tidoo απορροφούν έως και 150 φορές το βάρος τους.

Με μικροσφαιρίδια για εγγύηση μέγιστης απορρόφησης (SAP)

Η μοναδική με ένδειξη PH (υγρασίας) που γίνεται μπλε σε επαφή με τα ούρα.

Ειδικό πλέγμα επαφής για καλύτερη απορρόφηση υγρών κοπράνων

Χωρίς άρωμα, χωρίς λοσιόν, χωρίς βαφές

Εξωτερικό κάλυμμα μικροδιάτρητο το οποίο επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και αποτρέπει την ερυθρότητα

Εξαιρετικά μαλακό κάλυμμα

Ελαστικό φράγμα διαρροής χωρίς λάτεξ

Υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο

Για 10 χρόνια, η Tidoo, η αγαπημένη μάρκα οργανικών προιόντων, έχει θέσει την ασφάλεια, την υγεία των μωρών και τη διατήρηση του πλανήτη στο επίκεντρο της προσέγγισής της για την ανάπτυξη οικολογικής πάνας και φυσικής και βιολογικής φροντίδας. Επομένως, όλα τα προϊόντα φέρουν πολυάριθμες ετικέτες και πιστοποιήσεις που συμμορφώνονται με πολύ αυστηρές προδιαγραφές και εγγυώνται την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων τους.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Το στρώμα απορρόφησης είναι κατασκευασμένο από φυσικές πρώτες ύλες: κυτταρίνη TCF(χωρίς χλώριο) με πιστοποίηση FSC (υπεύθυνη δασική διαχείριση).

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie