search

GABA 60caps BioTech USA

15524
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

60 Δισκία GABA για όσους επιθυμούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε γάμμα-αμινοβουτυρικό οξύ. Παρέχει 1000mg Gaba ανα μερίδα και μ πορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ένα σύνθετο πολυβιταμινούχο προϊόν

12,90 €
με ΦΠΑ

Γιατί συνιστάται το GABA;

  • 1000 mg GABA ανά μερίδα
  • 30 καθημερινές μερίδες

Το GABA είναι ακρωνύμιο, σημαίνει γάμμα-αμινοβουτυρικό οξύ. Αυτή η ένωση είναι ουσιαστικά ένα παράγωγο αμινοξέος, που δημιουργείται από γλουταμίνη, ένα απαραίτητο αμινοξύ σε συνθήκες stress (μία εκ των οποίων είναι η έντονη άσκηση). Το GABA είναι ένας ανασταλτικός νευροδιαβιβαστής ο οποίος βοηθά στον αποτελεσματικό ύπνο και την ξεκούραση.

  • Σε ποιον προτείνονται τα δισκία BioTechUSA GABA:
  • Σε αθλητές.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ένα σύνθετο πολυβιταμινούχο προϊόν.
  • Σε άντρες και σε γυναίκες
  • Σε όσους επιθυμούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε γάμμα-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) σε μορφή δισκίου.
Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι
Doping Free Guarantee
Ναι

Γάμμα-αμινοβουτυρικό οξύ 76,4%, κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, υαλοπίνακας (shellac), χρώμα (οξείδια και υδροξείδια σιδήρου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο του αμμωνίου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο του καλίου)], διογκωτικός παράγοντας (γέλη κυτταρίνης), αντι- παράγοντες συσσωματώματος (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου).
Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, σέλινο, ψάρια, μαλακόστρακα, μαλάκια και τροφές που περιέχουν διοξείδιο του θείου.

Λαμβάνετε 2x1 ταμπλέτες ημερησίως ή 2 ταμπλέτες πριν τον ύπνο, με ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Supplement facts Daily amount: 2 capsules I Servings per container: 30

in 2 capsules

Gamma-aminobutyric acid

1000 mg

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie