greek-product
Super Cool, Σιρόπι με Βιταμίνες, 150ml, The Birth
search
  • Super Cool, Σιρόπι με Βιταμίνες, 150ml, The Birth

Super Cool, Σιρόπι με Βιταμίνες, 150ml, The Birth

11051
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά σιροπιού με βιταμίνες Super Cool της The Birth, ελληνικής παραγωγής, σε εκπληκτική τιμή, από τα προϊόντα για την υγεία του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Άμεση βοήθεια στην αϋπνία, στο άγχος και το στρες, με την βοήθεια της βαλεριάνας. Βελτιώνει την συγκέντρωση και μειώνει τους πονοκεφάλους.

11,10 €
με ΦΠΑ

Η βαλεριάνα έχει χαλαρωτικές ιδιότητες που επηρεάζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα του οργανισμού μας, χαλαρώνει τους μυς και βοηθούν στην ανακούφιση των πονοκεφάλων ενώ ταυτόχρονα δρουν για να καταπολεμηθεί και το άγχος. Η βαλεριάνα χρησιμοποιείται επίσης για την πρόκληση ύπνου και σαν βοήθεια για το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

Βασικά Συστατικά: Valerian, Reishi, Echinacea
Άλλα συστατικά: Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B5, Vitamin B3 Vitamin B6, Vitamin B2, Vitamin B1, Vitamin A, Folic Acid, Biotin, Vitamin D3, Vitamin B12 (cobalamine) Zinc, Copper, Chromium, Selenium, Xanthan gum, Sucralose, Citric Acid, Pottassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Λαμβάνετε 5 ml του προϊόντος απευθείας στο στόμα ή σε ένα ποτήρι νερό/χυμό ή στο φαγητό σας.

Φυσικό προϊόν. Δεν περιέχει: μαγιά, σιτάρι, γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, ζελατίνη, φυστίκια, οστρακοειδή, γαλακτοκομικά, τεχνητά γλυκαντικά χρώματα & αρώματα,αγαύη, τεχνητά συντηρητικά. Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie