• -15%
  • Νέο
search

Self Omninutrition Inject PWO Caffeine Free Lemon 400g

16583
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Inject PWO Caffeine Free είναι ένα συμπλήρωμα πριν την προπόνηση σχεδιασμένο να βελτιώνει την απόδοση και να αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας χωρίς την προσθήκη καφεΐνης. Ιδανικό για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την προπόνησή τους χωρίς τις διεγερτικές επιδράσεις της καφεΐνης, αυτό το προϊόν προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη για τη βελτιστοποίηση της φυσικής απόδοσης.

27,20 €
32,00 €
με ΦΠΑ

Οφέλη από PWO χωρίς καφεΐνη:

  • Βελτίωση απόδοσης: Το Inject PWO Caffeine Free είναι διαμορφωμένο με συγκεκριμένα συστατικά για την υποστήριξη της αντοχής και της δύναμης κατά τη διάρκεια της προπόνησης, επιτρέποντάς σας να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα.
  • Αύξηση των επιπέδων ενέργειας: Αυτό το συμπλήρωμα παρέχει μια βιώσιμη πηγή ενέργειας χωρίς τη χρήση καφεΐνης, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίζετε τις προπονήσεις με σθένος και αποφασιστικότητα χωρίς να ανησυχείτε για παρενέργειες που σχετίζονται με την καφεΐνη.
  • Υποστήριξη για προπόνηση χωρίς καφεΐνη: Για όσους προτιμούν να αποφεύγουν την καφεΐνη ή θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωσή της, το Inject PWO Caffeine Free προσφέρει μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για να λάβετε υποστήριξη πριν από την προπόνηση χωρίς τις διεγερτικές επιδράσεις της καφεΐνης.
  • Ελεγχόμενη δοσολογία: Είναι σημαντικό να ακολουθείτε προσεκτικά τις συνιστώμενες οδηγίες δοσολογίας για να διασφαλίσετε τα μέγιστα οφέλη χωρίς κινδύνους για την υγεία. Το Inject PWO Caffeine Free παρέχει ακριβή δοσολογία για να εξασφαλίσει ασφαλή και αποτελεσματική συμπλήρωση.
  • Προσαρμοστικότητα στις ατομικές ανάγκες: Αυτό το συμπλήρωμα είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα ατόμων που θέλουν να βελτιστοποιήσουν την προπόνησή τους, προσφέροντας προσαρμόσιμη υποστήριξη με βάση τις δικές τους ανάγκες και τους στόχους φυσικής κατάστασης.
Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι

Συστατικά: βήτα αλανίνη, AAKG 2: 1 (άλφα-κετογλουταρική 1-αργινίνη), μηλική κιτρουλίνη 1: 1, τυροσίνη, 1-φαινυλαλανίνη, ταυρίνη, τρυγική 1-καρνιτίνη, χολίνη, NAC (Ν-ακετυλοκυστεΐνη), ρίζα τριαντάφυλλου ( εκχύλισμα rhodiola rosea 12: 1, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (vitis vinifera; σπέρματος) 100: 1, ρίζα ginseng (panax ginseng ca meyer; radix) εκχύλισμα 8: 1, εκχύλισμα φύλλων ελιάς (olea europea; folium) 5: 1. , νικοτιναμίδιο, θειαμίνη hcl, Ca-d παντοθενικό, πυριδοξίνη hcl, χοληκαλσιφερόλη, κυανοκοβαλαμίνη, χρωστική (Ε162), άρωμα, γλυκαντικό (Ε955, Ε950).

1 μερίδα 30-45 λεπτά πριν την προπόνηση.

  • Αποθηκεύστε το προϊόν σε δροσερό, ξηρό μέρος σε καλά σφραγισμένη συσκευασία μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών.

Διατροφικές Πληροφορίες

Περιεκτικότητα ανά       100 g       μερίδα (16 g)

Ενέργεια       0 kcal       0 kcal

Λίπος       0 g       0 g

εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά       0 g       0 g

Υδατάνθρακες       0 g       0 g

συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0 g 0 g            

Πρωτεΐνη       0 g       0 g

Αλάτι       0,2 g       0,03 g

Βιταμίνη Β1       25 mg (2273% RDI)      

Βιταμίνη Β3             36 mg (225% RDI)

Βιταμίνη Β5             18 mg (300% RDI)

Βιταμίνη Β6       9,5 mg (645% RDI)     

Βιταμίνη Β12             33 mcg (1320% RDI)

Βιταμίνη D3             50 mcg (1000% RDI)

Περιεχόμενο   ανά μερίδα (16 g)  

Βήτα-αλανίνη       3,2 γρ

AAKG 2: 1 (αργινίνη άλφα κετογλουταρική)       3 γρ

Μηλική κιτρουλίνη 1:    1/3    γρ

τυροσίνη       1 γρ

L-φαινυλαλανίνη       1 γρ

ταυρίνη       1 γρ

Τρυγική L-καρνιτίνη       1 γρ

χολίνη       300 mg

NAC (Ν-ακετυλο-κυστεΐνη)       100 mg

Εκχύλισμα ρίζας τριαντάφυλλου (rhodiola rosea; radix) 12: 1       50 mg

Σπόροι σταφυλιού       50 mg

(vitis vinifera, σπέρμα) εκχύλισμα 100: 1

Ρίζα τζίνσενγκ       50 mg

(panax ginseng ca meyer; radix) εκχύλισμα 8: 1

Φύλλο ελιάς       50 mg

(olea europea; folium) εκχύλισμα 5: 1

  • Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, βρώμης, αυγού, σόγιας.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie