bio-product
search

So Bio Νερό Micellar με Αντιγηραντική Δράση – με Βιολογικό Αργανέλαιο & Υαλουρονικό Οξύ 500ml

5362
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Νερό micellar με αντιγηραντική δράση με βιολογικό αργανέλαιο & υαλουρονικό οξύ so'bio étic

7,95 €
με ΦΠΑ

Αυτό το μικκυλιακό νερό είναι εμπλουτισμένο με έλαιο Argan και Υαλουρονικό οξύ για την αφαίρεση του μακιγιάζ και τον καθαρισμό της επιδερμίδας, αφήνοντάς την ελαστική και αναζωογονημένη. Το δέρμα αισθάνεται καθαρό, ανανεωμένο και έτοιμο για την καθημερινή σας περιποίηση.

Διαμορφώθηκε με:– Βιολογικό εκχύλισμα Argan:Καταπραϋντικές και ανανεωτικές ιδιότητες.– Υαλουρονικό οξύ: Διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος και το καθιστά ελαστικό και σφριγηλό.– Βιολογικό υδρόλυμα χαμομηλιού: Καταπραϋντικές και επανορθωτικές ιδιότητες.– Φυτική γλυκερίνη: Παρέχει υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης και προστασίας.– Απαλό και μη ερεθιστικό φυτικό καθαριστικό.

Δερματολογικά ελεγμένο, αυτό το προϊόν συνδυάζει φυσικά συστατικά για να προσφέρει στην επιδερμίδα σας τη φροντίδα που χρειάζεται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Aqua (Water), Anthemis Nobilis Flower Water*, Glycerin, Sodium Levulinate, Benzyl Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Argania Spinosa Kernel Extract*, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Linalool, Potassium Sorbate, Geraniol

* Συστατικά βιολογικής καλλιέργειας

Το 99% των συνολικών συστατικών είναι φυσικής προέλευσης
Το 11% του συνόλου των συστατικών προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια

Απλώστε σε βαμβάκι και σκουπίστε το πρόσωπο και το λαιμό πρωί και βράδυ. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie