• -31%
Spiru-Tein Whey Vanilla 476gr  Nature's Plus
search
  • Spiru-Tein Whey Vanilla 476gr  Nature's Plus
  • Spiru-Tein Whey Vanilla 476gr  Nature's Plus

Spiru-Tein Whey Vanilla 476γρ., Nature's Plus

5824
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η φόρμουλα περιέχει όλα τα συστατικά του κλασικού SpiruTein (πλήρη σειρά βιταμινών και μετάλλων, πεπτ. ένζυμα, σπιρουλίνα κλπ.) και, επιπλέον, φρουκτοολιγοσακχαρίτες . Όμως, αντί της τριπλής πρωτεΐνης της κλασικής φόρμουλας, περιέχει συμπυκνωμένη μικροφιλτραρισμένη πρωτεΐνη τυρογάλακτος, η οποία διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα συστατικά που κάνουν το τυρόγαλα τόσο υγιεινό. Με γεύση βανίλια.

41,99 €
60,85 €
με ΦΠΑ

Το Spiru-Tein Whey αποτελεί ένα ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για αθλητές και αθλούμενους, για άτομα που έχουν υιοθετήσει ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής και, γενικά, για όσους αναζητούν ένα φυσικό γεύμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη για άμεση ενέργεια και ζωντάνια. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο γεύματος για τον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Συνήθης Χρήση: Μία μεζούρα της συσκευασίας μέσα σε ένα ποτήρι γάλα ή χυμό. Ανακατέψτε ή χτυπήστε καλά μέχρι το ρόφημα να γίνει κρεμώδες.

ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η πρωτεΐνη τυρογάλακτος αποτελεί μία πλήρη πρωτεΐνη, καθώς περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, που δεν μπορεί να συνθέσει ο οργανισμός. Διαθέτει την υψηλότερη φυσική αναλογία αμινοξέων διακλαδισμένης αλύσου, τα οποία είναι πολύ σημαντικά κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση. Πειράματα έδειξαν ότι τα αμινοξέα αυτά μεταβολίζονται ταχύτερα, όταν αυξάνονται τα επίπεδα οξείδωσης, όπως συμβαίνει κατά την προπόνηση και άσκηση. Επιπλέον, πολλά από τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου, όπως η λευκίνη, η ισολευκίνη και η βαλίνη, μεταβολίζονται σχεδόν εξολοκλήρου στους μύες, πράγμα πολύ σημαντικό για τους αθλητές, καθώς συμμετέχουν στην πρωτεϊνική σύνθεση και συμβάλλουν στην ανάπλαση και ανάπτυξη των μυών και τη γρηγορότερη αποκατάσταση των μυϊκών τραυματισμών μετά από έντονη άσκηση. Ωστόσο, η πρωτεΐνη τυρογάλακτος δεν είναι πολύτιμη μόνο για τους αθλητές. Αποτελεί μία ιδιαίτερα εύπεπτη πρωτεΐνη, υψηλής βιολογικής αξίας, εύκολα αφομοιώσιμη με σημαντικά οφέλη για την υγεία. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και χαρίζει ενέργεια και δύναμη, ενώ παράλληλα αυξάνει τα επίπεδα της γλουταθειόνης, ενός ισχυρού αντιοξειδωτικού του ανθρώπινου οργανισμού. Έρευνες έδειξαν ότι τα πεπτίδια της πρωτεΐνης τυρογάλακτος υποστηρίζουν την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος και συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του ήπατος. Επιπλέον, τα γλυκομακροπεπτίδια που υπάρχουν στο τυρόγαλα διεγείρουν την έκκριση της χολοκυστοκίνης (ορμόνη που αυξάνει τον κορεσμό μετά το γεύμα με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε πλήρεις), ενώ εμποδίζουν τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων και το σχηματισμό πέτρας στα δόντια. Σε δίαιτες χαμηλής θερμιδικής αξίας, η πρωτεΐνη τυρογάλακτος μπορεί να διατηρήσει τα επίπεδα του αζώτου στον οργανισμό σε φυσιολογικές τιμές, όταν αποτελεί τη μοναδική διατροφική πηγή πρωτεΐνης.

ΛΕΚΙΘΙΝΗ

Η λεκιθίνη, όπως κυκλοφορεί στο εμπόριο, είναι κυρίως μίγμα λιπαρών οξέων, τα οποία είναι ενωμένα με φωσφόρο και, ενδεχομένως, με άλλες ουσίες. Το μίγμα ονομάζεται φωσφολιπίδια ή φωσφατίδια. Στο μίγμα αυτό κυριαρχεί η φωσφατιδυλική χολίνη, η οποία αποτελείται κατά 15%, περίπου, από χολίνη. Έτσι, οι ιδιότητες της χολίνης είναι σε σημαντικό βαθμό και ιδιότητες της λεκιθίνης, και αντίστροφα. Η λεκιθίνη που είναι σε υγρή μορφή ή σε κάψουλες περιέχει μεγάλο ποσοστό λαδιού (κατά κανόνα σογιέλαιο). Η λεκιθίνη σε κόκκους περιέχει πολύ λιγότερο ή καθόλου λάδι. Όσο μικρότερο είναι το ποσοστό του λαδιού και όσο μεγαλύτερο το ποσοστό των φωσφατιδίων, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της λεκιθίνης. Η λεκιθίνη αποτελεί δομικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών, αυξάνοντας τη ρευστότητά τους και συμμετέχοντας στη διαδικασία διόρθωσης των βλαβών τους. Από τα παραπάνω φαίνεται ο σπουδαίος ρόλος της λεκιθίνης στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών, όπως ηπατοπάθειες, καρκίνος, νευρολογικές παθήσεις, δεδομένου ότι όλες οι παραπάνω -και όχι μόνο- ασθένειες έχουν, συχνά, σχέση με τη μειωμένη ρευστότητα των κυτταρικών μεμβρανών και τους αναποτελεσματικούς μηχανισμούς διόρθωσης των βλαβών τους.

ΠΑΠΑΓΙΑ

Το φρούτο της παπάγιας περιέχει ένζυμα, κυρίως παπαΐνη, η οποία ονομάζεται και "φυτική πεψίνη", λόγω της ικανότητάς της να διασπά τις πρωτεΐνες (κρέατα κλπ). Φυσικό και ασφαλές βοηθητικό της πέψης. Συχνά άριστο υποκατάστατο των αντιόξινων φαρμάκων, χωρίς τις παρενέργειές τους (μία από τις οποίες είναι η ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή οξέων από το στομάχι). Πολύ χρήσιμη σε άτομα που πρέπει να αποφεύγουν τη γλουτένη (πρωτεΐνη), γιατί διασπά τις μικροποσότητες γλουτένης που παρεισφρέουν στη διατροφή τους.

ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ

Η σπιρουλίνα είναι ένα γαλαζοπράσινο μικροφύκος (φυτοπλαγκτόν) με εκπληκτική περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά: 65-71% υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη με τα 8 απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες (ιδίως βήτα καροτίνη, Β-12), μέταλλα και ιχνοστοιχεία (ιδίως ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο), λιπαρά οξέα (ιδίως λινολεϊκό, αραχιδονικό και GLA), χλωροφύλλη, καθώς και την χρωστική αντιοξειδωτική ουσία φυκοκυανίνη που σε πειράματα με καρκινοπαθή ποντίκια (καρκίνος ήπατος) παρέτεινε το χρόνο ζωής τους. Πειράματα σε ζώα έχουν δείξει ότι μειώνει τη χοληστερίνη, είναι αντιαλλεργική και αποτοξινωτική, ενώ έχει ανοσοενισχυτικές, ηπατοπροστατευτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Είναι επίσης, αντικαρκινική, ιδίως ως προς τον καρκίνο του στόματος, αφού, σύμφωνα με μια μελέτη με ασθενείς που μασούσαν καπνό, η λήψη 1000mg σπιρουλίνας ημερησίως οδήγησε σε πλήρη υποχώρηση των καρκινικών στοματικών πληγών στο 44% των ασθενών. Η σπιρουλίνα συνιστάται ιδιαίτερα στους φυτοφάγους (λόγω της Β-12) και σε όσους κάνουν νηστεία ή δίαιτα, γιατί μειώνει την πείνα, ενώ βοηθάει στην αποβολή των τοξινών. Μπορεί να βοηθήσει τους υπογλυκαιμικούς, όταν λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων. Εξαιρετική στην αναιμία από σίδηρο, ιδίως στους φυτοφάγους.

ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

Οι φυτικές ίνες είναι πολυσακχαρίτες που είναι αδύνατον να διασπασθούν από τα πεπτικά ένζυμα του ανθρώπου, άρα δεν χωνεύονται, διασπώνται, όμως, εν μέρει, από τα βακτήρια του εντέρου. Διακρίνονται σε υδατοδιαλυτές, ευρισκόμενες εν αφθονία στη βρώμη, κριθάρι, φασόλια, μήλα, αχλάδια, καρότα, ψύλλιο κλπ. και σε μη υδατοδιαλυτές, ευρισκόμενες εν αφθονία στο πίτουρο σιταριού, ρυζιού και κριθαριού, στις φακές, στο σέλινο, στις φλούδες των φρούτων, στις ρίζες των λαχανικών κλπ. Oι υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες μειώνουν τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια και επιβραδύνουν την απορρόφηση των ζαχάρων από το έντερο, πράγμα ιδιαίτερης σημασίας για τους διαβητικούς. Επιπλέον, έχουν το πλεονέκτημα να μην περιέχουν φυτικό οξύ, το οποίο δεσμεύει μέρος των μεταλλικών στοιχείων και τα καθιστά μη απορροφήσιμα από το έντερο. Oι μη υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, αυξάνοντας τον όγκο του περιεχομένου του εντέρου και βελτιώνοντας την κινητικότητά του, ενώ δεσμεύουν ή παρασύρουν, και τελικά αποβάλλουν διάφορες τοξίνες. Επιπλέον, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι μειώνουν δραστικά τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου και εκκολπωματίτιδας.

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

PHARMATRUST ΙΚΕ, 2310443666, 800682266, ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 54
Συγκατάθεση για cookie