Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων με Άρωμα 970 ml, Ελληνικό, Egreeno
search
  • Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων με Άρωμα 970 ml, Ελληνικό, Egreeno
  • Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων με Άρωμα 970 ml, Ελληνικό, Egreeno

Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων με Άρωμα 970 ml, Ελληνικό, Antibacterial, Egreeno

10385
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά οικολογικού υγρού απορρυπαντικού για ρούχα της Egreeno, στην καλύτερη τιμή, από το τμήμα για το Σπίτι, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό φυσικών συστατικών όπως σαπούνι από ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια βασιλικού και φασκόμηλου. Εγγυάται βαθύ καθάρισμα, ακόμα και των πιο δύσκολων λεκέδων, ενώ είνα κατάλληλο για κάθε ύφασμα.

6,50 €
με ΦΠΑ

Ιδανικό για τα μωρουδιακά καθώς δεν περιέχει επιβλαβή χημικά αρώματα.

Υποαλλεργική, συμπυκνωμένη σύνθεση.

Εγκεκριμένο από οικολόγους & παιδιάτρους.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: 90%
ΒΙΟΑΠΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 90%

Σύμφωνα με Κανονισμό (ΕΕ) αριθμ.648/2004: Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες τουλάχιστον 5% αλλά κάτω του 15%, Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες κάτω του 5%, Αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες κάτω του 5%, Σάπωνες κάτω του 5%, Αρωματικές ουσίες, Συντηρητικά (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone) *ποσοστό κάτω του 0,03%

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΓΚΟΥΛΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 2343032591, 125766836, ΒΙΠΑ 0